Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fogyókúra

Fogyókúra

2022. 02. 16. 17:56:00

A kurkuma egyértelműen hatékony az ízületi gyulladások csökkentésében, és az is bizonyított, hogy kiváló antioxidáns. A legújabb kutatások azonban rávilágítottak, hogy ennél többet is tud ez a jellegzetes színű fűszernövény: képes hozzásegíteni bennünket a fogyáshoz. Ebben a blogban utána jártunk, mennyire hatékony a kurkuma a testsúlycsökkentésben és hogy kell szednünk, hogy látványos eredményt érjünk el.

2020. 05. 20. 00:00:00

Amikor még nem voltak fogyókúrás turmixok és tabletták, akkor is volt igény olyan külső segítségre, amely megkönnyítette a súlyvesztést és tartóssá tette a karcsúságot. Eleink hosszú évszázadokkal ezelőtt ahhoz nyúltak, ami elérhető volt: a növényekhez. Hogy milyen növényekkel érték el a céljukat fogyás terén, azt mos elárulom nektek. Mivel ezeket a növényeket ősidők óta fogyasztószerként tartják számon, jóformán mindenki biztos lehet a kellő eredményben.

2018. 07. 16. 09:16:33

A természet számos olyan gyógynövényt kínál nekünk, melynek segítségével természetes úton és eredményesen szabadulhatunk meg fölös kilóinktól. Tehát egyáltalán nem muszáj drasztikus módszereket alkalmazni, ha a diéta és a mozgás nem vezet megfelelő eredményre. Eláruljuk, hogyan segíthet neked például a Jáva tea, amellyel megerőltetés nélkül érheted el a zsírbontást.

2017. 01. 22. 17:35:00

Már minden létező fogyókúrát kipróbáltál, de mégsem érted el az álomsúlyt? Vagy némelyik fogyókúra hatásosnak bizonyult ugyan, de hamar visszaszedted a kínkeservvel leadott kilókat? Ne keseredj el! Valószínűleg csak rossz módszerhez folyamodtál. A Te problémád egy egészen más módszerrel könnyen megoldható. Talán erre eddig még nem is gondoltál...

2014. 07. 10. 18:03:00

Napjaink újonnan kikiáltott fogyókúrás csodanövénye az ördögnyelv, vagyis a konjak gyökér. A legolvasottabb hírportálok és magazinok ontják magukból a hírt, miszerint Csisztu Zsuzsa 15 kilót fogyott az ördögnyelv segítségével, és Hódi Pamela is ennek segítségével nyerte vissza szülés előtti alakját. Vajon mi a titka az ördögnyelvnek?

2013. 08. 25. 13:01:00

Tudod miért olyan lassú a fogyás és kevésbé eredményes a legtöbb fogyókúra?

Függetlenül attól, hogy testedzésről van-e szó, vagy alacsony kalóriatartalmú diétáról - a szervezet először az elraktározott szénhidrátot használja fel a fogyáshoz és csak ezután a zsírszövetet. A szénhidrát olyan, mint egy szivacs – elraktározza a vizet és így négyszeresére növeli térfogatát. A szervezetnek, mielőtt elkezdődne a zsírégetés folyamata, meg kell szabadulnia a nagy mennyiségű, szénhidrátokban tárolt víztől. Emiatt gyorsabb a fogyás a kúra első heteiben és csak később kezdődik a zsírégetés, ami sokkal lassabb folyamat. Ekkora azonban már a legtöbben feladják a sokszor önkínzással járó fogyókúrát... Elmarad a sikerélmény és jön az önvád. A kínok között leadott kilók néhány nap alatt visszacsúsznak ránk. Ettől rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, irigykedve nézzük a vékony lányokat az utcán, és lemondunk a ruhavásárlás örömeiről is, mondván, hogy elefántméretben úgy sem árulnak sehol...

Most azonban minden megváltozhat! A legújabb felfedezés szerint a zöld kávé kivonattal akár 8 kilótól is tartósan megszabadulhatsz néhány hét alatt! Önsanyargatás és kínzó diéta nélkül...

2012. 12. 19. 10:01:00

A hagyományos fogyókúrák során többnyire csak folyadékvesztés következik be. Az alma ecet ezzel ellentétben az anyagcsere folyamaton keresztül zsírszükségletet vált ki. Az anyagcsere folyamat ezt a zsírt a szervezet zsírlerakódásiból vonja el. Ennek következtében a fogyás a szükséges testrészeken következik be. A zsírsejtekből lebontott zsír nem kezd el hamarosan újra beépülni. De vajon mi a titka az alma ecetnek?