Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Légfrissítő permetek, szobaillatosítók, levegő fertőtlenítő permetek

Aromaterápiás termékek, Levegőillatosítók
Rendezés:
Nézet:

Az Aromax Antibacteria levegőillatosító spray citrom-fahéj-szegfűszeg illóolajokat tartalmaz, melyek kiválóan frissítik és fertőtlenítik a helyiség levegőjét. Megfázásos, téli-őszi időszakban használata különösen ajánlott.

Már csak 5 db raktáron!

1.850 Ft 1.750 Ft

Az Aromax Antibacteria levegőillatosító spray eukaliptusz-borsmenta-kakukkfű illóolajokat tartalmaz, melyek kiválóan frissítik és fertőtlenítik a helyiség levegőjét. Megfázásos, téli-őszi időszakban használata különösen ajánlott.

Már csak 1 db raktáron!

1.850 Ft

Az Aromax Antibacteria levegőillatosító spray indiai citromfű-borsmenta-szegfűszeg illóolajokat tartalmaz, melyek kiválóan frissítik és fertőtlenítik a helyiség levegőjét. Megfázásos, téli-őszi időszakban használata különösen ajánlott.

Jelenleg nem rendelhető!

1.850 Ft

Az Aromax Antibacteria levegőillatosító spray indiai levendula-teafa illóolajokat tartalmaz, melyek kiválóan frissítik és fertőtlenítik a helyiség levegőjét. Megfázásos, téli-őszi időszakban használata különösen ajánlott.

Jelenleg nem rendelhető!

1.850 Ft

A Bio Cleaner Exquisit WC fertőtlenítő és légfrissítő olaj Bella egy környezetbarát termék, mely 48 órán át véd a baktériumok, a vízkő, az urin és más szennyeződésekkel szemben. Kellemes, citrusos illatkompozíciója hosszan tartó gyümölcsös illatot biztosít a mellékhelyiségekben. Természetes összetételű, élővízbe is kerülhet, biológiailag lebomlik.

Termékteszt>>>

2.680 Ft

A Bio Cleaner Exquisit WC fertőtlenítő és légfrissítő olaj Dover egy környezetbarát termék, mely 48 órán át véd a baktériumok, a vízkő, az urin és más szennyeződésekkel szemben. Kellemes, friss illatkompozíciója hosszan tartó illatot biztosít a mellékhelyiségekben. Természetes összetételű, élővízbe is kerülhet, biológiailag lebomlik.

Termékteszt>>>

 

2.680 Ft

A Bio Cleaner Exquisit WC fertőtlenítő és légfrissítő olaj Zafira egy környezetbarát termék, mely 48 órán át véd a baktériumok, a vízkő, az urin és más szennyeződésekkel szemben. Kellemes, keleti illatkompozíciója hosszan tartó virágillatot biztosít a mellékhelyiségekben. Természetes összetételű, élővízbe is kerülhet, biológiailag lebomlik.

Termékteszt>>>

2.680 Ft

A Bioextra Grapefruit légfrissítő felhasználható lakóhelyiség, konyha, fürdőszoba, WC légterének frissítésére, illatosítására.

1.120 Ft