Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vér, széklet, vizeletminta alapján végezhető gyorsteszt készülékek otthoni önellenőrzésre

Gyorsteszt készülékek otthoni önellenőrzésre
Rendezés:
Nézet:

A Biocard Lisztérzékenységi gyorsteszt  egy otthon elvégezhető, önellenőrzésre szolgáló eszköz, mely alkalmas a gluténintolerancia kimutatására, illetve a gluténmentes diéta hatásának ellenőrzésére néhány csepp vérből.

5.830 Ft

A Vitamin Station Allergia gyorsteszt önellenőrzésre szolgáló készülék, amely alkalmas az allergia (IGE antitestek) kimutatására egy csepp vérből.

4.295 Ft

A Vitamin Station Emésztőrendszer gyorsteszt egy otthon használható, önellenőrzésre alkalmas eszköz, amely alkalmas székletmintából kimutatni az emésztőrendszeri rendellenességre utaló, székletben megjelenő, de szabad szemmel nem észlelhető rejtett vérzéseket.

2.815 Ft

A Vitamin Station Helicobacter Pylori gyorsteszt egy otthon is könnyen használható, önellenőrzésre szolgáló készülék, amely alkalmas a Helicobacter Pylori baktérium elleni antitestek kimutatására egy csepp vérből.

4.295 Ft

A Vitamin Station Intim Candida gyorsteszt gombafertőzés kimutatására (Candida albicans, glabrata, tropicalis) használható, hüvelyből vett mintából. Otthon, könnyen elvégezhető gyorsteszt.

3.995 Ft

A Vitamin Station Lyme-kór gyorsteszt önellenőrzésre szolgáló gyorsteszt, kullancs okozta csípés esetén a Lyme-kórt okozó Borrelia baktérium korai kimutatására, egy csepp vérből.

4.295 Ft

A Vitamin Station Pajzsmirigy alulműködés gyorsteszt egy otthon is könnyen használható, önellenőrzésre szolgáló készülék, melynek segítségével a pajzsmirigy alulműködés egy csepp vérbő kimutatható.

4.295 Ft

A Vitamin Station Prosztata-PSA gyorsteszt önellenőrzésre szolgáló gyorsteszt prosztata-specifikus antigén (PSA) kimutatására egy csepp vérből.

4.295 Ft

A Vitamin Station Vashiány gyorsteszt önellenőrzésre szolgáló gyorsteszt vashiány kimutatására egy csepp vérből.

4.295 Ft

A Vitamin Station Vese rendellenesség gyorsteszt önellenőrzésre szolgáló készülék, tesztcsík mikroalbumin vizeletből való kimutatására.

1.550 Ft