Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Reform köretek

Reform köretek - Reform köretek, könnyen és gyorsan elkészíthető köretfélék
Rendezés:
Nézet:

Az Ataisz Barna bulgur köret hagymás-paradicsomos, egy könnyen és gyorsan elkészíthető köret a legtökéletesebb gabonából. Bármilyen főétel mellé elkészíthető. Egészséges, rostban gazdag. Vegán étrendbe is beilleszthető.

590 Ft

Az Ataisz Zöldséges Barna bulgur köret, egy könnyen és gyorsan elkészíthető köret a legtökéletesebb gabonából. Bármilyen főétel mellé elkészíthető. Egészséges, rostban gazdag. Vegán étrendbe is beilleszthető.

570 Ft

Az ATAISZ Paradicsomos Barnarizs köret egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret a legtökéletesebb gabonából.

550 Ft

Az ATAISZ Zöldfűszeres Barnarizs köret egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret a legtökéletesebb gabonából.

550 Ft

Az ATAISZ Zöldséges Barnarizs köret egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret a legtökéletesebb gabonából.

550 Ft

Az Ataisz Hagymás-chilis barnarizs rizottó csípős vegán egytálétel, mely könnyen és gyorsan elkészíthető.

740 Ft

Az ATAISZ Barnarizs Rizottó vegyes zöldséggel egyszerűen és gyorsan elkészíthető, kiadós egytálétel.

625 Ft

Az Ataisz Chilis-paradicsomos lencse egytál egy pikánsan csípős vegán egytálétel. Könnyen és gyorsan elkészíthető és laktató.

755 Ft

Az Ataisz Finomköret könnyen és gyorsan elkészíthető köret, melyben a rizs sós jellegű alapízét kiegészíti a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé. Vegán étrendbe is beilleszthető.

520 Ft

Az Ataisz Finomköret könnyen és gyorsan elkészíthető köret, melyben a rizs sós jellegű alapízét kiegészíti a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé. Vegán étrendbe is beilleszthető.

940 Ft

Az Ataisz Paradicsomos Finomköret könnyen és gyorsan elkészíthető köret, melyben a rizs sós jellegű alapízét kiegészíti a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé, és a szárított zöldségek varázsolják egyedivé. Vegán étrendbe is beilleszthető.

540 Ft

Az Ataisz Zöldséges Finomköret könnyen és gyorsan elkészíthető köret, melyben a rizs sós jellegű alapízét kiegészíti a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé, és a szárított zöldségek varázsolják egyedivé. Vegán étrendbe is beilleszthető.

540 Ft

Az Ataisz Zöldséges Fitt köret finom és sómentes, könnyen elkészíthető egytálétel, mely vegán étrendbe is beilleszthető.

425 Ft

Az Ataisz Hagymás rizottó magvakkal és zöldségekkel, egy könnyen elkészíthető egytálétel, mely vegán étrendbe is beilleszthető.

525 Ft

Az Ataisz Paradicsomos Köles köret egyszerűen és gyorsan elkészíthető tápláló egytál étel. Köretként vagy főételként is tálalható.

640 Ft

Az Ataisz Zöldfűszeres Köles köret egyszerűen és gyorsan elkészíthető, tápláló egytál étel. Köretként vagy főételként is tálalható.

640 Ft

Az Ataisz Zöldséges Köles köret egyszerűen és gyorsan elkészíthető tápláló egytál étel. Köretként vagy főételként is tálalható.

640 Ft

Az Ataisz Paradicsomos kuszkusz köret gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret, mely finom és tápanyag dús. Vegán étrendbe is beilleszthető.

645 Ft

Az Ataisz Póréhagymás kuszkusz köret gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret, mely finom és tápanyag dús. Vegán étrendbe is beilleszthető.

645 Ft

Az Ataisz Zöldséges kuszkusz köret gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret, mely finom és tápanyag dús. Vegán étrendbe is beilleszthető.

645 Ft