Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Konyhai tisztítószerek, súrolószerek, bio tisztítószerek

Konyhai tisztítószerek, súrolószerek, bio tisztítószerek
Rendezés:
Nézet:

A Bio Cleaner Zsíroldó egy nagy hatásfokú zsíroldószer, mely szuper környezetkímélő, hiszen 98,6%-ban lebomlik. Bármilyen zsíros szennyeződéssel elbánik, ugyanakkor fertőtlenítő hatású is: baktericid és fungicid.

1.315 Ft

A CLEANECO Fürdőszobai és konyhai tisztítószer cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat.

875 Ft

A CLEANECO Fürdőszobai és konyhai tisztítószer szórófejjel cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat.

815 Ft

A Frosch Konyhai Tisztítószer szódával hatékonyan távolítja el a makacs és zsíros szennyeződéseket a konyhai felületekről. Biztonságosan alkalmazható az élelmiszerekkel érintkező felületeken is.

1.290 Ft

A Frosch Súrolókrém Levendula használható a konyhában és a fürdőszobában kerámia, rozsdamentes acél, zománc és üveg felületekre is.

850 Ft

A Frosch Narancs Súrolókrém használható a konyhában és a fürdőszobában kerámia, rozsdamentes acél, zománc és üveg felületekre is.

850 Ft