Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Kedves Gyógynövénysziget Látogató!


Szöllősi Adrienn vagyok, a Gyógynövénysziget megálmodója.

Be kell vallanom neked, hogy valamikor én is pont olyan voltam, mint a legtöbb korombeli fiatal lány a 38 különféle legfelkapottabb kozmetikai termékkel a fürdőszobájában. Egy napon azonban kaptam egy e-mailt, amely a szépségipar által felhasznált szintetikus anyagok káros hatásait ecsetelte. Elolvastam. Ha azt mondom, hogy megdöbbentem, az nem a legpontosabb kifejezés.

Hogy kőolaj származékokat kenegetek az arcomra minden nap? Hogy mosószer adalékokkal tisztálkodok? Sosem tudtam, mitől pattanásos az arcom, annak ellenére, hogy a tinédzser kort már kinőttem. Fogalmam sem volt, hogy nem a meleg víz miatt húzódik a bőröm tusolás után, és hogy a testápolóval inkább rontok, mint javítok a helyzeten. Addig a pillanatig...

Annak a levélnek a hatására kisöpörtem a fürdőszobámat, és elhatároztam, hogy soha többé nem veszek olyan kozmetikumot, amivel ártok magamnak. Azonban a váltás nem volt olyan egyszerű, mint ahogy én azt elsőre gondoltam. A natúr- és biokozmetikumok széles kínálatából alig tudtam választani, hiszen semmi ismeretem nem volt e téren. Hónapok kellettek, mire többé-kevésbé megismertem a márkákat, mire különbséget tudtam tenni az egyes összetevők között.

Nekem azok a termékek váltak be igazán, amelyek valódi gyógynövények kivonatait tartalmazzák. De miben rejlik a gyógynövények varázslata? Érdekelni kezdett, ezért egyre több időt fordítottam a gyógynövény fajták, tulajdonságaik és felhasználhatóságuk sokféleségének megismerésére. Ez olyannyira a szenvedélyemmé vált, hogy egyszer csak azon kaptam magam, hogy az iskolapadban ülök, Gillich István fitoterapeuta gyógynövényismeret óráin...

...és végül ebből a szenvedélyből született meg a Gyógynövénysziget.

Bátran nézz körül és fedezd fel a Gyógynövénysziget Világát! Ha idegenvezetőre van szükséged, vagy problémád adódna barangolás közben, írj nekem az info@gyogynovenysziget.hu címre, hogy együtt választ találjunk a kérdéseidre.

Kellemes és hasznos barangolást kívánok neked a Gyógynövényszigeten!

Üdvözlettel:

Adrienn