Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Lábizzadás elleni lábspray, lábszag elleni lábspray

Lábizzadás elleni lábspray, lábszag elleni lábspray
Rendezés:
Nézet:

A Bione Cannabis Bőrlágyító és relaxáló lábspray segít megelőzni a kellemetlen lábszagot és lábizzadást.  Fertőtlenítő hatásával megelőzhető a gombásodás. Hűsíti és felfrissíti a lábakat.

Jelenleg nem rendelhető!

2.365 Ft

A Carnation Lábspray gombás lábra segít megelőzni a lábgombásodás kialakulását és a baktériumok elszaporodását.

1.615 Ft

A Delia Good Foot Podology Frissítő lábspray hatékonyan csökkenti a lábizzadást, megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását.

Már csak 1 db raktáron!

1.690 Ft 1.390 Ft

A Dr. Immun Lábspray speciális összetételének köszönhetően hatékonyan segít megelőzni a láb gombásodását, csökkenti a lábizzadást. Kellemes illatával segít megszüntetni a kellemetlen szagokat. Cipő belsejébe is használható a lábbeli fertőtlenítésére.

1.635 Ft

A DR. KELEN Luna Deo Lábspray használatával elkerülhető a lábgombásodás és a baktériumok okozta fertőzések kialakulása. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.320 Ft

A Naturland Lábizzadás Elleni spray rendszeres használata biztosítja a láb komfortérzetét egész nap. Meggátolja az izzadást és a kellemetlen szagok kialakulását.

1.560 Ft

A Pedimed Férfi cipődezodor rendszeres használatával megszünteti a kellemetlen szagokat, megakadályozza a fertőzések kialakulását. Kifejezetten férfiak számára készült összetétellel!

1.085 Ft 895 Ft

A Pedimed Férfi lábdezodor a lábizzadás csökkentésével segít megelőzni a kellemetlen lábszag és a bőrfertőzések kialakulását.

1.170 Ft 995 Ft

A Pedimed Natúr cipődezodor semlegesíti a kellemetlen szagokat, megelőzi a különféle bőrfertőzések kialakulását.

1.085 Ft

A Pedimed Natúr lábdezodor segít csökkenteni a láb izzadását, ezzel megelőzve a kellemetlen szagok és bőrfertőzések kialakulását. Rendszeres használatával tökéletes lábhigiéniát biztosít.

1.170 Ft

A Pedimed Női cipődezodor rendszeres használatával megszünteti a kellemetlen szagokat, megakadályozza a fertőzések kialakulását. Kifejezetten Hölgyek számára készült összetétellel!

1.085 Ft

A Pedimed Női lábdezodor a lábizzadás csökkentésével segít megelőzni a kellemetlen lábszag és a bőrfertőzések kialakulását.

1.170 Ft

A Varga Lábspray kellemetlen szagok ellen nem elfedi a szagokat, hanem megszünteti azok forrását!

1.695 Ft