Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

WC Tisztítók, természetes és bio tisztítószerek

WC tisztítók - WC Tisztítók, WC olajok, WC Illatosítók, természetes és bio tisztítószerek
Rendezés:
Nézet:

Az Almawin Öko WC Aktív gél koncentrátum környezetkímélő, fertőtlenítő hatású WC tisztító, mely eltávolítja a vízkövet és higiénikus frissességet ad.

2.545 Ft

A Bio Cleaner Exquisit WC fertőtlenítő és légfrissítő olaj Bella egy környezetbarát termék, mely 48 órán át véd a baktériumok, a vízkő, az urin és más szennyeződésekkel szemben. Kellemes, citrusos illatkompozíciója hosszan tartó gyümölcsös illatot biztosít a mellékhelyiségekben. Természetes összetételű, élővízbe is kerülhet, biológiailag lebomlik.

Termékteszt>>>

Jelenleg nem rendelhető!

2.680 Ft

A Bio Cleaner Exquisit WC fertőtlenítő és légfrissítő olaj Dover egy környezetbarát termék, mely 48 órán át véd a baktériumok, a vízkő, az urin és más szennyeződésekkel szemben. Kellemes, friss illatkompozíciója hosszan tartó illatot biztosít a mellékhelyiségekben. Természetes összetételű, élővízbe is kerülhet, biológiailag lebomlik.

Termékteszt>>>

Jelenleg nem rendelhető!

2.680 Ft

A Bio Cleaner Exquisit WC fertőtlenítő és légfrissítő olaj Zafira egy környezetbarát termék, mely 48 órán át véd a baktériumok, a vízkő, az urin és más szennyeződésekkel szemben. Kellemes, keleti illatkompozíciója hosszan tartó virágillatot biztosít a mellékhelyiségekben. Természetes összetételű, élővízbe is kerülhet, biológiailag lebomlik.

Termékteszt>>>

Jelenleg nem rendelhető!

2.680 Ft

A Frosch WC Tisztító gél Citrus, természetes citromkivonattal még hatékonyabban oldja a vízkövet és a szennyeződéseket, kellemes illatot hagyva maga után.

1.525 Ft

A Frosch Levendulás WC Tisztító gél természetes levendula kivonattal még hatékonyabban oldja a vízkövet és a szennyeződéseket, kellemes illatot hagyva maga után.

1.525 Ft

A Frosch WC Tisztító gél málnaecettel hatékonyan oldja a vízkövet és a szennyeződéseket, kellemes illatot hagyva maga után.

1.525 Ft