Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

K1- és K2-vitamin tabletták az egészséges szívért

Vitamin
Rendezés:
Nézet:

BIOCO K2 Forte Vitamin tabletta támogatja a szív- és érrendszer egészségét. az erős és ép csontozat fenntartását.

3.235 Ft

A BIOCO K2 Vitamin tabletta támogatja a szív- és érrendszer egészségét. az erős és ép csontozat fenntartását.

3.235 Ft

A Dr. CHEN K2-Vitamin tabletta természetes forrásból származó vitamin készítmény, mely hozzájárulhat az egészséges csontozat fenntartásában, valamint a normál véralvadási folyamatban.

 

2.415 Ft

A Dr. HERZ K2-Vitamin+D3 kapszula készítmény minden fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a csontok egészséges szerkezetének fenntartásához.

 

2.850 Ft

A GAL Komplex csepp K1- és K2-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő, pálma- és kókuszolajból nyert organikus olajban oldva. Hatékonyan támogatja a szív- és érrendszer egészségét.

2.150 Ft

A GAL Komplex Forte csepp K1- és K2-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő megemelt hatóanyag tartalommal, pálma- és kókuszolajból nyert organikus olajban oldva. Hatékonyan támogatja a szív- és érrendszer egészségét.

4.295 Ft

A GAL K2+D3 vitamin cseppek K1-, K2- és D3-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő, pálma- és kókuszolajból nyert organikus olajban oldva. Semleges ízű, ételbe is cseppenthető, így gyermekeknek is könnyen adható.

3.160 Ft

A GAL K2+D3-Vitamin Forte cseppek K1-, K2- és D3-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő, megemelt hatóanyag tartalommal, pálma- és kókuszolajból nyert organikus olajban oldva. Támogatja a szív- és érrendszer egészségét, erősíti az immunrendszert. Semleges ízű, ételbe is cseppenthető, így gyermekeknek is könnyen adható.

4.895 Ft

A Jutavit K2-Vitamin tabletta természetes K2-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő. A K-vitamin fontos szerepet játszik a szív- és érrendszer védelmében, a normál csontozat fenntartásában.

2.070 Ft

A Vitaking K2-Vitamin kapszula hozzájárulhat az egészséges, erős csontozat megőrzéséhez és az érelmeszesedés megelőzéséhez.

 

2.095 Ft