Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fürdőszobai tisztítók, Bio tisztítószerek, természetes tisztítószerek, öko tisztítószerek

Fürdőszobai tisztítók - Fürdőszobai bio tisztítószerek, természetes tisztítószerek, öko tisztítószerek
Rendezés:
Nézet:

Az Almawin fürdőszobai tisztítószer egy sokoldalúan alkalmazható, vegyszermentes tisztítószer.

1.695 Ft

A CLEANECO Fürdőszobai és konyhai tisztítószer cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat.

1.280 Ft

A CLEANECO Fürdőszobai és konyhai tisztítószer szórófejjel cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat.

1.235 Ft

A Frosch Fürdőszobai tisztítószer Citrus nem csak kellemes citromos illattal tölti meg a helyiséget takarítás után, de citromsavat tartalmazó formulája hatékonyan távolítja el a vízkövet és a szappanlerakódásokat is. Eredmény: csillogóan tiszta fürdőszoba könnyedén!

1.295 Ft

A Frosch Levendulás Higiéniás tisztító spray egy fertőtlenítő hatású tisztítószer a WC és a fürdőszoba tisztán tartásához.

1.270 Ft

A Frosch Súrolókrém Levendula használható a konyhában és a fürdőszobában kerámia, rozsdamentes acél, zománc és üveg felületekre is.

850 Ft

A Frosch Narancs Súrolókrém használható a konyhában és a fürdőszobában kerámia, rozsdamentes acél, zománc és üveg felületekre is.

850 Ft

A Naturganik Szódabikarbóna egy igazi univerzális tisztítószer. Alkalmas mindenféle háztartási eszköz tisztítására, súrolására, makacs szennyeződések eltávolításához.

585 Ft