Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Naptejek, napolajok, napozó krémek, szolárium krémek, önbarnítók

Napozó krémek, naptejek, napolajok, szolárium krémek, önbarnítók
Rendezés:
Nézet:

A Coconutoil Bio Bronz olaj - tartós barnaság és bio bőrápolás egy lépésben!

5.495 Ft

A Coconutoil Bio napkrém gyerekeknek fizikai fényvédelmet nyújt az UV sugarak káros hatásaival szemben, 30-as fényvédő faktorral.

5.540 Ft

A Coconutoil Bio Testvaj Napozáshoz organikus összetevői támogatják a bőrfelszín védelmét napozás közben is.

4.200 Ft

A DR. KELEN F25 Natura Napspray UVA és UVB védelemmel ellátott fényvédő krém. Növényi kivonatok biztosítják a természetes UV-szűrést.

1.785 Ft

A DR. KELEN F30 Családi naptej egyetlen termékkel biztosíthatja a család minden tagjának erős UVA+UVB védelmét. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

2.010 Ft

A DR. KELEN F50 Natura Napspray erős védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen. A növényi hatóanyagok természetes UVA szűrést biztosítanak. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

2.995 Ft

A DR. KELEN Selfsun Dark Tan önbarnító biztonságos, foltmentes barnaságot biztosít, kellemes illatú. Sötétebb, már barnult bőrre javasolt. Gyógyszerészek által kifejlesztett, bőrbarát termék.

1.855 Ft

A DR. KELEN Selfsun Tan Önbarnító krém szolid barnaságot biztosít foltmentesen, és nagyon kellemes az illata.  Napallergia, fényérzékenység és anyajegyes bőr esetén is bátran használható. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.720 Ft

A DR. KELEN Sunsave F10 Bronz naptej segíti a gyorsabb lebarnulást, így rövid idő alatt lehet csodálatos, napbarnított színed! Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.570 Ft

A DR. KELEN Sunsave F20 Napkrém közepes fényvédő hatású krém, mely UVA és UVB védelemmel. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.560 Ft

A DR. KELEN Sunsave F20 Szúnyogriasztó napspray egyesíti magában az UVA és UVB védelmet, valamint távol tartja a rovarokat. Napozz biztonságosan és rovaroktól zavartalanul! Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

 

2.080 Ft

A DR. KELEN Sunsave F30 Antiage Napkrém vízlepergető összetételű napkrém, UVA és UVB védelemmel. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

2.070 Ft

A DR. KELEN Sunsave F30 Gyerek Napkrém hipoallergén termék, UVA és UVB védelemmel, hogy gyermeked is biztonságban legyen a napozás, vagy a szabadtéri programok alkalmával. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

2.160 Ft

A DR. KELEN Sunsave F30 Napkrém egy adagos kiszerelésű, ami praktikus, hogy mindig a táskádban legyen. Így egy hosszabb városi sétánál is kéznél van, ha erősen tűz a nap. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

250 Ft

A DR. KELEN Sunsave F30 Sport Napspray Kifejezetten szabadtéri sportoláshoz (vitorlázás, evezés, úszás, túrázás, hegymászás stb.) kifejlesztett, erős fényvédő hatású napspray, UVA és UVB védelemmel. Hipoallergén, gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

2.240 Ft

A DR. KELEN Sunsave F50 Napkrém erős fényvédelemmel valamint UVA és UVB védelemmel ellátott napozó krém. Hipoallaergén, gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

2.470 Ft

A DR. KELEN Sunsave F50+ Gyerek Napkrém klinikailag tesztelt, rendkívül erős fényvédő hatású napkrém. Gyógyszerészek által kifejlesztett, hipoallergén termék.

2.545 Ft

A DR. KELEN Sunsave F6 Bronzolaj pumpás Alacsony fényvédő hatású napolaj. Használata gyors barnulást és bronzosan csillogó bőrt biztosít. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.730 Ft

A DR. KELEN SunSolar Anti-Age szoláriumkrém egy korszerű készítmény, mely szoláriumozás alatt segít elérni a dekoratív, látványos barnaságot, miközben gátolja a bőr öregedését. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

210 Ft

A DR. KELEN SunSolar Anti-Age szoláriumkrém egy korszerű készítmény, mely szoláriumozás alatt segít elérni a dekoratív, látványos barnaságot, miközben gátolja a bőr öregedését. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.955 Ft