Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Természetes illatú textilöblítők, ruhaillatosítók, mosóparfümök

Textilöblítők, mosóparfümök - Háztartás, Öko textilöblítők, mosóparfümök
Rendezés:
Nézet:

Az Ahimsa Mosóparfüm Aloe vera illattal hosszan tartó friss illatot kölcsönöz ruháidnak, miközben kíméli textilt és a környezetet is.

2.660 Ft

Az Ahimsa Mosóparfüm Barack illattal hosszan tartó friss illatot kölcsönöz ruháidnak, miközben kíméli textilt és a környezetet is.

2.660 Ft
Az Ahimsa Mosóparfüm Kasmír virág kivonattal hosszan tartó friss illatot kölcsönöz ruháidnak, miközben kíméli textilt és a környezetet is.
2.660 Ft

Az Ahimsa Mosóparfüm Levendula illattal hosszan tartó friss illatot kölcsönöz ruháidnak, miközben kíméli textilt és a környezetet is.

2.660 Ft

Az Ahimsa Mosóparfüm Tavaszi szellő illattal hosszan tartó friss illatot kölcsönöz ruháidnak, miközben kíméli textilt és a környezetet is.

2.660 Ft
Az Ahimsa Mosóparfüm Vízi lilim illattal hosszan tartó friss illatot kölcsönöz ruháidnak, miközben kíméli textilt és a környezetet is.
2.660 Ft

Az Almawin Ruhaillatosító koncentrátum Bio verbéna kivonattal, ápoló hatású bőrbarát termék a puha tapintású ruhákért. Minden Almawin mosószerhez használható.Szintetikus konzerváló anyagoktól mentes. Bőrgyógyászok ajánlásával. Érzékeny bőrűek is használhatják.

2.200 Ft

CLEANECO Bio Baby öblítő a legkorszerűbb környezetkímélő technológiával, napenergia felhasználásával készül, kizárólag növényi eredetű alapanyagokból.

1.475 Ft

A CLEANECO Bio öblítő aloe illattal a legkorszerűbb környezetkímélő technológiával, napenergia felhasználásával készült, kizárólag növényi eredetű alapanyagokból. Hipoallergén, érzékeny, akár ekcémás bőr esetén is alkalmazható a ruhák öblítésére.

1.475 Ft

A CLEANECO Zero Bio Öblítő a legkorszerűbb környezetkímélő technológiával, napenergia felhasználásával készült kizárólag növényi eredetű alapanyagokból. Illatanyagot, allergéneket, színezéket nem tartalmaz.

1.475 Ft

A Frosch Textilöblítő Aloe Vera puha tapintásúvá varázsolja a textileket. Fehér és színes ruhák öblítéséhez egyaránt használható.

1.205 Ft

A Frosch Textilöblítő Baby kifejezetten gyermekruha mosásához lett kifejlesztve, irritatív és allergén anyagok nélkül, természetes kamilla kivonattal. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

1.305 Ft

A Frosch Textilöblítő Mandula puha tapintásúvá varázsolja a textileket. Fehér és színes ruhák öblítéséhez egyaránt használható.

1.205 Ft

A Herbow Baby Mosóparfüm egy környezetbarát textilöblítő koncentrátum babapúder és kamillávirág illattal. Hosszan tartó illatot kölcsönöz a babaruháknak, de nem irritálja a baba bőrét. Nem csak mosódióhoz, hanem bármilyen bio mosószerrel együtt használható.

1.260 Ft

A Herbow Hercegnő Mosóparfüm egy környezetbarát textilöblítő koncentrátum rózsa és vanília illattal. Hosszan tartó illatot kölcsönöz a ruháknak, vegyi anyagok nélkül. Mosódióhoz és hagyományos bio mosószerekhez is használható.

1.260 Ft

A Herbow Holdfényes éj Mosóparfüm egy környezetbarát textilöblítő koncentrátum levendula, rózsa és vanília illattal. Hosszan tartó illatot kölcsönöz a ruháknak, vegyi anyagok nélkül. Mosódióhoz és hagyományos bio mosószerekhez is használható.

1.260 Ft

A Herbow Nyári eső Mosóparfüm egy környezetbarát textilöblítő koncentrátum nyári esők áztatta kamilla mezők illatával. Hosszan tartó illatot kölcsönöz a ruháknak, vegyi anyagok nélkül. Mosódióhoz és hagyományos bio mosószerekhez is használható.

1.260 Ft

A Herbow Ragyogó nap Mosóparfüm egy környezetbarát textilöblítő koncentrátum mangó és széna illattal. Hosszan tartó illatot kölcsönöz a ruháknak, vegyi anyagok nélkül. Mosódióhoz és hagyományos bio mosószerekhez is használható.

1.260 Ft

A Souldrops Öblítőkoncentrátum nem csak a textíliákat kíméli, hanem a környezetet is. Növényi eredetű, természetben lebomló alapanyagokból készült.

890 Ft