Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fasírtporok, levesporok, leveskockák

Fasírt- és levesporok, leveskockák - Fasírtporok, levesporok, leveskockák
Rendezés:
Nézet:

Az Ataisz Csicseriborsó Fasírtpor Amerikai ízesítéssel tiszta, növényi fehérjeforrás. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel. Elkészítés után feltétként vagy önmagában is fogyasztható.

440 Ft

Az Ataisz Csicseriborsó Fasírtpor Balkán ízesítéssel tiszta, növényi fehérjeforrás. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel. Elkészítés után feltétként vagy önmagában is fogyasztható.

440 Ft

Az Ataisz Csicseriborsó Fasírtpor Farmer ízesítéssel tiszta, növényi fehérjeforrás. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel. Elkészítés után feltétként vagy önmagában is fogyasztható.

440 Ft

Az Ataisz Falafel Csicseriborsó Fasírtpor tiszta, növényi fehérjeforrás. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel. Elkészítés után feltétként vagy önmagában is fogyasztható.

375 Ft

Az Ataisz Omega Fasírtpor Fokhagymás ízesítéssel Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag, egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel. Elkészítés után feltétként vagy önmagában is fogyasztható.

480 Ft

Az Ataisz Omega Fasírtpor Hagymás-chilis ízesítéssel Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag, egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel. Elkészítés után feltétként vagy önmagában is fogyasztható.

480 Ft

Az Ataisz Omega Fasírtpor Magyaros ízesítéssel omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag, egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel a hazai ízek kedvelőinek. Elkészítés után feltétként vagy önmagában is fogyasztható.

480 Ft

Az Ataisz Omega Fasírtpor Póréhagymás ízesítéssel Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag, egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel. Elkészítés után feltétként vagy önmagában is fogyasztható.

480 Ft

Az Ataisz Omega Fasírtpor Zöldséges ízesítéssel Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag, egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel. Elkészítés után feltétként vagy önmagában is fogyasztható.

480 Ft

Az Éden Prémium Bake-Free 1001 falafel köleses fasírtkeverék egy konyhakész fasírtkeverék, mely percek alatt elkészíthető, kiváló növényi alternatívája a hagyományos fasírtnak. Mindenmentes és vegán reformélelmiszer.

1.370 Ft

Az Éden Prémium Bake-Free Alap köleses fasírtkeverék egy konyhakész fasírtkeverék, mely percek alatt elkészíthető, kiváló növényi alternatívája a hagyományos fasírtnak. Mindenmentes és vegán reformélelmiszer.

1.370 Ft

Az Éden Prémium Bake-Free Argentin BBQ köleses fasírtkeverék egy konyhakész fasírtkeverék, mely percek alatt elkészíthető, kiváló növényi alternatívája a hagyományos fasírtnak. Mindenmentes és vegán reformélelmiszer.

1.550 Ft

Az Éden Prémium Bake-Free Füstös magyaros köleses fasírtkeverék egy konyhakész fasírtkeverék, mely percek alatt elkészíthető, kiváló növényi alternatívája a hagyományos fasírtnak. Mindenmentes és vegán reformélelmiszer.

1.550 Ft

Az Éden Prémium Bake-Free Naked Provance köleses fasírtkeverék egy konyhakész fasírtkeverék, mely percek alatt elkészíthető, kiváló növényi alternatívája a hagyományos fasírtnak. Mindenmentes és vegán reformélelmiszer.

2.740 Ft

A Natura Ákos Fasírtpor egy könnyen és gyorsan elkészíthető, vegán és vegetáriánus étrendbe is beilleszthető reform élelmiszer.

475 Ft

A Natura Ákos Fasírtpor egy könnyen és gyorsan elkészíthető, vegán és vegetáriánus étrendbe is beilleszthető reform élelmiszer.

820 Ft

A Natura Burgonyás Fasírtpor egy könnyen és gyorsan elkészíthető, tápláló reform élelmiszer. Vegán és vegetáriánus étrendbe is beilleszthető.

545 Ft

A Natura Burgonyás Fasírtpor egy könnyen és gyorsan elkészíthető, tápláló reform élelmiszer. Vegán és vegetáriánus étrendbe is beilleszthető.

920 Ft

A Natura Hajdinás Fasírtpor egy könnyen és gyorsan elkészíthető, tápláló reform élelmiszer. Vegán és vegetáriánus étrendbe is beilleszthető.

445 Ft