Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Folyékony mosószerek, mosóporok, mosódió, mosószóda

Háztartás, Öko mosószerek, mosódió, mosószóda
Rendezés:
Nézet:

Az Almawin Folyékony mosódió koncentrátum mosószer, öblítő és vasaláskönnyítő egyben! Színes és finom ruhák mosásához. Pálmaolaj mentes.

2.550 Ft

Ez az Almawin folyékony mosószer kifejezetten színes textíliák mosásához lett kifejlesztve. Alapos tisztító hatás mellett kíméletes a színekhez, a textíliához és a bőrhöz.

2.705 Ft

Az Almawin Öko mosószer koncentrátum ajánlott fehér és színes ruhák mosásához 30-90 °C-ig.

3.665 Ft

Az Almawin Öko mosószer koncentrátum ajánlott fehér és színes ruhák mosásához 30-90 °C-ig.

2.155 Ft

Az Almawin Folyékony mosószer sport- és szabadidő ruházathoz természetes tisztaságot és tökéletes védelmet nyújt a speciális anyagú sport- és szabadidőruhák számára.

3.150 Ft

Az Almawin Öko folttisztító epeszappan természetes marhaepe kivonattal készül, amely különösen hatékonyan oldja a zsírt és a fehérjét.

715 Ft

Az Almawin Folyékony mosószer koncentrátum sötét és fekete ruhákhoz megőrzi a ruhák élénk színét, gátolja azok kifakulását.

2.385 Ft

Az AlmaWin Öko gyapjúmosószer koncentrátum egy különleges finommosószer. Újjávarázsolja a gyapjúból, selyemből, természetes szálakból készült anyagokat.

2.590 Ft

Az Almawin mosószer koncentrátum ajánlott fehér és színtartó színes, valamint pamut és kevertszálas textíliák  mosásához.

5.190 Ft

Az Almawin Oxigénes fehérítő koncentrátum egy sokoldalú folteltávolító só. A létező legkörnyezetkímélőbb fehérítést nyújtja, megelőzi és kiküszöböli a szürkefátyolt a textíliákon.

1.345 Ft

A CLEANECO Mosógél koncentrátum gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes textíliákhoz, ruhákhoz egyaránt. Természetes összetevőkből készült, környezetbarát mosószer.

2.405 Ft

A Frosch Folyékony Mosószer Baby kifejezetten gyermekruha mosásához lett kifejlesztve, irritatív és allergén anyagok nélkül, természetes kamillakivonattal. Már alacsony hőfokon is tökéletes tisztaságot biztosít a babaruháknak.

3.990 Ft

A HERBOW Fehérítő és Folteltávolító hatékonyan veszi fel a harcot a foltok ellen, természetes indiai mosódió őrlemény felhasználásával. Klór- és optikai fehérítő mentes. Fehér ruhákhoz ajánlott.

1.860 Ft

A Herbow Folteltávolító Színes ruhákhoz Indiai mosódió őrleménnyel hatékonyan veszi fel a harcot a makacs foltokkal. Klór- és optikai fehérítő mentes termék. Színes ruhákhoz ajánlott.

1.860 Ft

A Herbow Folyékony mosószer fehér ruhákhoz friss illattal egy természetes összetevőket tartalmazó, kíméletesen tisztító mosószer. Optikai fehérítőt nem tartalmaz.

1.755 Ft

A Herbow Folyékony mosószer fekete ruhákhoz Aloe vera illattal, egy természetes összetevőket tartalmazó mosószer fekete textíliákhoz kifejlesztve, mely segít megőrizni a ruhák élénk fekete színét.

1.755 Ft

A Herbow Folyékony mosószer színes ruhákhoz Pure Nature -  egy természetes összetevőket tartalmazó, kíméletes mosószer natúr illattal.

1.755 Ft

A Herbow Folyékony mosószer színes ruhákhoz zöld tea illattal egy természetes összetevőket tartalmazó, kíméletesen tisztító mosószer, mely segít megőrizni a ruhák színét, de hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket.

1.755 Ft 1.495 Ft

A Herbow Mosódiós labda természetes és allergén mentes mosást tesz lehetővé, mely nem csak a ruhákat, hanem a környezetet is kíméli.

520 Ft

A Herbow Mosódiós labda természetes és allergén mentes mosást tesz lehetővé, mely nem csak a ruhákat, hanem a környezetet is kíméli.

1.950 Ft