Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

 

1. Személyes átvétel csomagponton

Csomagodat partnerünknél, az eLogisztika Csomagponton veheted át nyitva tartási időben, a megrendelést követő 1-3 munkanapon belül. Kapsz egy értesítést e-mailben, ha a csomag már a csomagponton van és átvehető. Kérjük, hogy addig ne menj a csomagot átvenni, amíg nem kapsz értesítést e-mailban, hogy átvehető!

Az e-mail értesítéstől számítva 5 munkanapon belül van lehetőséged a csomag átvételére. Írásbeli kérésedre az átvételi idő meghosszabbítható.

Az eLogisztika Csomagpontot itt találod: 1064 Budapest, Podmaniczky u. 43.

Nyitva tartás:

Hétfő 12:00-18:00-ig
Kedd 10:00-18:00-ig
Szerda 10:00-18:00-ig
Csütörtök 10:00-18:00-ig
Péntek 10:00-18:00-ig

Itt csak készpénzzel tudsz fizetni, bankkártya elfogadásra nincs lehetőség. A számlát a csomaggal együtt kapod meg az átvételkor.

A csomagponton történő átvétel díja: 450 Ft, mely a csomagkezeléssel összefüggő költségeket tartalmazza. Ezt minden ide kért csomagnál felszámítjuk, fizetési módtól függetlenül (tehát ez nem azonos az utánvét díjjal!)
 

2. Csomag átvétele Pick Pack Ponton

Csomagodat átveheted az ország 170 városában található, több mint 500 Pick Pack Pont egyikén. A megrendeléskor kell kiválasztanod a csomagátvétel helyét, a megrendelő lapon megjelenő átvételi helyek listájából.

Ha előzetesen szeretnél tájékozódni, hogy a Te lakhelyeden hol vannak Pick Pack Pontok, az átvételi helyek listáját megtekintheted a http://www.pickpackpont.hu oldalon, az "Átvételi pontok" menüpont alatt.

Budapesten 2-5 munkanapon belül, vidéken 3-5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni a Pick Pack Pontra történő szállítást. Kérjük, megrendeléskor vedd figyelembe, hogy a Pick Pack Pont szombaton, vasárnap és hétfőn nem végez szállítást. Ezért, ha csütörtökön délelőtt 10 óra után, vagy pénteken adod le nekünk a megrendelésedet, csomagodat leghamarabb hétfőn adjuk fel, hogy ne álljon feleslegesen a Pick Pack Pont központi raktárában feleslegesen 3 napig. Így várhatóan a következő héten szerdán, vagy csütörtökön fog az átvételi pontra érkezni.

Minden esetben e-mailben értesítést kapsz arról, hogy feladtuk a csomagodat, és arról is, ha a csomagod az általad választott Pick Pack Pontra megérkezett és átvehető.

Pick Pack Pontra szállítás díja: 890 Ft

Csomagodat kifizetheted átvételkor is készpénzben, vagy amennyiben az általad választott árushelyen van bankkártya elfogadás, úgy bankkártyával is. (Kérlek, hogy előzetesen tájékozódj, hogy a kiválasztott Pick Pack Pont üzletben milyen fizetési módok lehetségesek.)

A Pick Pack Ponton történő fizetés utánvétnek minősül.
Az utánvét díja: 300 Ft,
melyet a szállítási díjon felül kell fizetned. (szállítási díj+utánvét díj=1 190 Ft)

A számla végösszege tartalmazza a szállítási díjat, és ha helyszíni fizetést választottál, akkor az utánvét díját is. A számlát a csomagban fogod megtalálni.

 

3. Házhoz szállítás futárral

Csomagodat a GLS futárszolgálat viszi házhoz, a megrendelést követő 1-5 munkanapon belül.

A kiszállítás díja: 1100 Ft

Ha utánvétes fizetést választottál, akkor a csomag átvételekor kell készpénzben vagy bankkártyával fizetned a futárnak. Az utánvét díja 400 Ft, melyet a szállítási díjon felül kell fizetned (szállítási díj+utánvét díj = 1 500 Ft.) A számlát a csomagban fogod megtalálni.

 

4. Díjmentes kiszállítás 18 000 Ft feletti vásárlás esetén

  • Abban az esetben, ha egy vásárlás során legalább 18 000 Ft-ért, vagy azt meghaladó értékben rendelsz termékeket, a szállítás díját átvállaljuk.
  • A megrendelés végösszege nem egyenlő a vásárlás végösszegével. Tehát, ha a megrendelésed értéke a szállítási és utánvét díjjal együtt éri el a 18 000 Ft-ot, abban az esetben a kiszállítás nem díjmentes.
  • A vásárlási összeghez kötött szállítási kedvezmény csak a szállítási díjra vonatkozik, az utánvét díjra nem. Az utánvét díja egy pénzkezelési költség, ami nem kapcsolódik össze a szállítási díjjal. Akkor kerül felszámításra, ha utánvétes fizetést választasz. Ez akkor is igaz, ha 18 000 Ft felett vásároltál, és utánvétes fizetési módot választottál.
  • Az eLogisztika Csomagponton történő átvétel szintén díjmentes 18 000 Ft feletti megrendelés esetén.

 

Hogyan kerül levonásra a szállítási díj?

A rendszer figyeli és  automatikusan jóváírja a szállítási kedvezményt, amint megrendelésed eléri a 18 000 Ft-os értékhatárt. A megrendelés végösszege  már a kedvezménnyel csökkentett összeg lesz.

 

Fizetési módok

1. Előre utalás

A megrendelésed végösszegét erre a bankszámlára kell átutalnod, forintban:

Agrimonia Gyógynövénysziget Kft.
10102244-22855800-01003004

A csomagodat csak a fizetést követően indítjuk útnak. Amikor az általad utalt összeget jóváírják a számlánkon, kapsz tőlünk egy e-mail értesítést. Amennyiben ilyen értesítés nem érkezik az e-mail fiókodba az utalást követő 24 órán belül, jelezd nekünk az info@gyogynovenysziget.hu e-mail címen, vagy a +36 70 9 444 284 telefonszámon.

Az előre utalást bármelyik átvételi módnál választhatod. Minden esetben a csomaggal együtt kapod majd meg a számlát, amely pénzügyi teljesítést már nem igényel.

2. Bankkártyás fizetés

Hamarosan bankkártyával is fizethetsz webáruházunkban. Jelenleg a bankkártyás fizetési rendszer kiépítés alatt van. A beüzemelést követően tesszük közzé a bankkártyás fizetési feltételeket. Megértésedet köszönjük.

3. Utánvét

Ha ezt a fizetési módot választottad, akkor a csomag átvételekor kell majd fizetned, készpénzben, vagy bankkártyával. Az utánvét díját a számlád már tartalmazza, így a termékekkel együtt kell majd kifizetned.

  • személyes átvétel esetén az  eLogisztika Csomagpont munkatársának, (az átvétel díja 450 Ft)
  • Pick Pack Ponton történő átvételnél az átvételi pontként megjelölt üzlet munkatársainak (utánvét díja 300 Ft)
  • házhoz szállítás esetén a futárnak (utánvét díja 400 Ft).

Az utánvét díját megrendeléskor a számládhoz írjuk automatikusan, tehát a fizetendő végösszeg már tartalmazza az utánvét díját is.


Összefoglaló táblázat a szállítási díjakról

  Szállítási mód

Szállítási díj

18 000 Ft alatti megrendelésnél

Szállítási díj

18 000 Ft feletti megrendelésnél

Utánvét díja
Házhoz szállítás futárszolgálattal 1 100 Ft 0 Ft 400 Ft
Szállítás Pick Pack Pontra                                                890 Ft 0 Ft 300 Ft
Személyes átvétel csomagponton
(1043 Bp. Podmaniczky u. 43.)   
450 Ft 0 Ft 0 Ft