Ördögnyelv a legújabb fogyókúrás csodanövény

Napjaink újonnan kikiáltott fogyókúrás csodanövénye az ördögnyelv, vagyis a konjak gyökér. A legolvasottabb hírportálok és magazinok ontják magukból a hírt, miszerint Csisztu Zsuzsa 15 kilót fogyott az ördögnyelv segítségével, és Hódi Pamela is ennek segítségével nyerte vissza szülés előtti alakját.

Ördögnyelv kapszulák a webáruházban>>>

Örögnyelv fogyókúrás gyógynövény kapszula

 

Mi az az Ördögnyelv?

A Ördögnyelv egy Ázsiában őshonos növény, konjaknak is hívják. Már a gésák is fogyasztották karcsúságuk megőrzése érdekében. Az ördögnyelvet régóta használják a japán, indonéz és thai konyhában. Nem véletlenül kevés az elhízott ázsiai…

Valójában egy csodaszép növény, aminek az illata egyáltalán nem bizalomgerjesztő. Virágának dögszagra emlékeztető átható "illata" van. Ennek oka, hogy a természetben a legyek porozzák be a virágait, a szag azok odacsalogatását segíti elő.

Ördögnyelv fogyókúrás növényA növény fő hatóanyaga, a glükomannán, a gyökerében, vagyis a gumójában található. Nem tudni, hogy ennek köszönhetően, vagy pedig a gumóból kibújó meseszép virága miatt nevezik hétköznapi nyelven csodagumónak.

Távol-Keleten felismerték méregtelenítő hatását is, de a cukorbetegség kezelésében is értek el eredményeket vele, hiszen a glükomannán lassítja a szénhidrátok felszívódását.

Fogyasztásával hatékonyan lehet karcsúsodni, hiszen megköti a zsírokat. Hatására csökken az éhségérzet és felszívja a gyomorsavat is. A zsírok kalóriaértékei így csökkennek, mivel nem emésztődnek meg, és a rostokkal együtt távoznak a szervezetből. Tulajdonképpen normálisan lehet mellette étkezni és élni. Az ördögnyelv kiváló koleszterin- és vércukorszint csökkentő is. A végeredmény az, hogy a szervezet saját zsírraktáraiból nyeri a működéséhez szükséges energiát.

Az igazsághoz azonban az is hozzá tartozik, hogy a megfelelő testsúlycsökkentés eléréséhez az ördögnyelv kúra alatt legalább napi három liter folyadékot szükséges inni: a folyadék ugyanis háromszorosára duzzasztja az ördögnyelv hatóanyagát, és ez rostként halad át az emésztőrendszeren, közben megtisztítva azt. Növeli a telítettségérzését és csökkenti az étvágyat.


A székrekedés ellen is jó az ördögnyelv kapszula?

Rengeteg nő – és férfi – nem csak a túlsúllyal küzd, hanem a székrekedéssel is. Annak a kezelésére is jó megoldás az ördögnyelv természetes hatóanyaga, amivel úgy távoznak a nemkívánatos salakanyagok, hogy hasmenéstől nem kell tartani. Megtisztítja a beleket a korábbi lerakódásoktól és visszatérhet a rég nem ismert normális emésztés, a tisztább és hatékonyabban működő szervezet.

Eközben a test olyan hasznos ásványi-anyagokkal és vitaminokkal gazdagodik, amelyek a legtöbb elrontott diéta során kiürülnek a szervezetből, ilyen a kálium, a kalcium, a magnézium és a vas. 

Mindezek mellett pedig fontos ásványi anyagokkal látja el a szervezetet, káliummal, kalciummal, magnéziummal és vassal.

Ördögnyelv kapszulák a webáruházban>>>

 

Az ördögnyelv hatékonyságának tudományos bizonyítékai

Ördögnyelv fogyókúrás növény virágaAz ördögnyelv alapanyaga egy olyan tudományosan is ismert és elismert nagy molekulájú vegyület, ami képes magába szívni a vizet, melynek hatására akár mérete százszorosára is felduzzadhat. Előnye, hogy nem lehet könnyen megemészteni és nem szívódik fel evés után, azonban képes lehet elnyelni a koleszterint és segítheti a testsúlycsökkentő diétát.

Az ördögnyelv hatóanyagát egy különleges gumóból nyerik ki, melynek lisztje nagyon régóta ismert hozzávaló a tradicionális japán konyhában is. Magas rosttartalma miatt is elismerik, ami segíthet a hétköznapok táplálkozására jellemző elégtelen rostbevitel ellensúlyozására.

2006 és 2010 között több nemzetközi klinikai és egyetemi kutatás bizonyította azt, hogy az ördögnyelv hatására csökkenhet a koleszterol szint és jól kiegészíti a testsúlycsökkentő diétát.

ordognyelv-fogyokuras-kapszula-glukomannan

 

 

Szöllősi Adrienn

Felhasznált forrás: www.wellnesscafe.hu


 

Kapcsolódó cikkek

Tartalomhoz tartozó címkék: Fogyókúra