Leírás és Paraméterek
A Fűszerész Sáfrány a világ egyik legértékesebb fűszere, mely különleges aromájával és aranyló színével emeli ételeid színvonalát. Egyetlen csipet is elegendő, hogy intenzív, enyhén édeskés, fűszeres ízt adjon rizses, halas vagy mediterrán fogásoknak.
A prémium minőségű iráni sáfrány szálak kézzel szüretelve kerülnek a csomagba, garantálva a természetes ízélményt és a kiváló minőséget.
A sáfrány nemcsak különleges gasztronómiai élményt nyújt, hanem természetes antioxidáns-tartalma révén egészségtudatos étrendbe is remekül illeszthető.
Felhasználási javaslat: A legjobb ízhatás elérése érdekében áztasd a sáfrány szálakat 1-2 evőkanál meleg vízben, tejben vagy levesalapban legalább 15 percig, majd az átszíneződött folyadékkal együtt add az ételhez. Kiválóan illik paellához, rizottóhoz, bouillabaisse-hez, süteményekhez vagy akár meleg italokhoz is. Egy csipet elég belőle – a kevesebb néha több!
Származási hely: India
Gyártó - Fűszeres Kft. | |
Kiszerelés - 0,2 g |
Vélemények
Tájékoztatás
A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.