Hogyan hatnak a cellulit elleni gyógynövény teák?

Narancsbőr elleni tippekHogy hogyan és mikor alakult ki a narancsbőr, arra nem figyeltünk oda. Egyszer csak megjelent. Arra lettünk figyelmesek, hogy a fenekünkön, a combunkon, vagy a csípőnkön furcsa, a narancs héjához hasonló kitüremkedések lettek. Hát ez ronda – állapítjuk meg. Így nem lehet kimenni a strandra, vagy felvenni egy szexi miniszoknyát. El kell tüntetni, mégpedig minél gyorsabban!

Számos természetes módszer létezik a narancsbőr felszámolására:

  • Megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása
  • Rendszeres testmozgás
  • zsírszegény táplálkozás
  • zsírégető, vérkeringést fokozó masszázsolajok
  • aromaterápiás módszerek
  • gyógynövény főzetek

Ezeket érdemes kombinálva alkalmazni, és nem egyet-egyet kiragadva közülük. Így lesz nagyon hatékony a cellulit felszámolása.


 

Miért előnyös gyógynövény teákat alkalmaznod a cellulit eltüntetésére?

  • mert természetes összetevőkből állnak, melyek még gyógyhatásúak is
  • mert segítik a szükséges folyadék bevitelét, ami lényeges eleme a narancsbőr felszámolásának
  • mert számos vitamint és nyomelemet is tartalmaznak
  • mert hatékony kiegészítői a cellulit elleni egyéb módszereknek

 

Hogyan hatnak a Cellulit elleni teakeverékek?

Narancsbőr kezelés előtt és utánZsírégető tulajdonságúak: a narancsbőrt valójában a bőr alatti kötőszövetekben lerakódott, nagy méretű zsírsejtek okozzák, melyek kidudorodnak a bőr alatt. Ezek akadályozhatják a bőr megfelelő vérellátását és a nyirokkeringést. Az első lépés tehát a zsírbontás, zsírégetés. Minden cellulit elleni teakeverék tartalmaz olyan gyógynövényt, amely segíti a zsírok bontását és megakadályozza újabb helyen való lerakódásukat. Ilyen lehet pl. a máté levél tea, vagy a zöld tea. Ha fogyókúrázol, szintén jó választás ezeknek a gyógynövényeknek a fogyasztása.

Méregtelenítenek: a fellazított, összetört zsírnak ki kell valahogy ürülnie. Ebben segítenek a méregtelenítő, vértisztító gyógynövények, mint például a csalán.

Fokozzák a vérkeringést: ez azért előnyös, mert segítik felgyorsítani az anyagcserét, ezzel gyorsabban távoznak a zsírok és a méreganyagok a szervezetből. Helyreáll a bőr alatti kötőszövetek vérellátása, így a szükséges mennyiségű oxigén és tápanyagok eljutnak a bőrbe és a kötőszövetekbe. A bőr ezáltal feszesebbé és rugalmasabbá válik.

Vízhajtó tulajdonságúak: a jó cellulit elleni teákban mindig van enyhe vízhajtó gyógynövény, mint pl. a mezei zsurló. Ez is a méreganyagok kiürítését célozza az anyagcsere (kiválasztás) fokozásával.

Folyadékot pótolnak: a narancsbőr elleni küzdelem egyik kulcspontja, a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása. Ez segít kimosni a szervezetből a salakanyagokat és nem engedi lerakódni őket, pl. a bőr alatt. A gyógyteákból napi 2-3 bögrével érdemes meginni, ami a napi szükséges folyadék mennyiség kb. egyharmada.

 

Próbáld ki a Herbária cellulit elleni teát!

Herbária Cellulitisz tea narancsbőr ellen

 

Herbária Cellulitisz tea

 

A Herbária Cellulitisz teakeverék speciális gyógynövény összetevőinek köszönhetően fokozza az anyagcserét, ezért – a megfelelő diétát és testmozgást kiegészítve - hozzájárul a testsúlycsökkentő program eredményességéhez és a narancsbőr felszámolásához.

Kosárba

cellulit elleni gyógytea

 

 

 


Szöllősi Adrienn



Kapcsolódó cikkek

Tartalomhoz tartozó címkék: Bőrápolás