FLAVIN 77 Cyto szirup 250 ml

Egységár: 63.960,00 Ft/liter
Cikkszám: ek10590
Gyártó: Flavin
Várható szállítás: 2024. május 23.
Szállítási díj: 1.490 Ft

A Flavin 77 Cyto szirup növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású, daganatellenes komplexe, megnövelt hatóanyag tartalommal. Magas flavonoid tartalma miatt kiemelkedő antioxidáns és tumorgátló hatású, immunrendszer erősítő.

Kívánságlistára teszem
15.990 Ft
Menny.:db
FLAVIN 77 Cyto szirup 250 ml
15.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Flavin 77 Cyto szirup növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású, daganatellenes komplexe, megnövelt hatóanyag tartalommal. Magas flavonoid tartalma miatt kiemelkedő antioxidáns és tumorgátló hatású, immunrendszer erősítő.

 

Flavin77 Cyto szirup:
Egyedi védett recept alapján a Flavin7 fogyasztási tapasztalata, a flavonoidok publikált orvosi- klinikai humán daganatkutatások eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatás alapján elkészített termék. Kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns kapacitással. Kontrollált pro-oxidáns.

A Flavin77 egy olyan különleges magas minőségű készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe. Elsőként kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd éveken át tartó kísérletek eredményeképpen sikerült nano méretűre őrölni. Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását egymilliószorosára növeltük. Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok, aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni. 

A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos betegeknek, a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelőzésére.

A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. (Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a rákkal és a korai öregedéssel.)

A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.

Mit kell tudni az Enzimekről?
- Olyan fehérjék, melyek a szervezetben lezajló kémiai reakciók sebességét fokozzák (katalizálják).
- Háromezer enzimet fedeztek fel az emberi szervezetben.
- Egyetlen perc alatt az enzimek 36 millió biokémiai folyamatban vesznek részt.
- Születésnél már rendelkezünk egy adott mennyiséggel, ám utána, csakúgy mint a vitaminokat, folyamatosan pótolnunk kell.
- Ám a vitaminokkal ellentétben, az enzimeket csak élő szervezet tudja létrehozni.
- A legkitűnőbb enzimforrásunk a növényi csírák.

A pici magból, a nedvesség és a meleg hatására, óriási energiával tör elő az új élet. A magok egy növény felneveléséhez szükséges hatalmas mennyiségű enzimet tartalmaznak, amely csírázáskor még inkább felszaporodik!
Egészségünk múlik azon hogy van-e elegendő enzim a szervezetünkben!
A gyógykezelések, a hiányos táplálkozás, és a betegségek is óriási mennyiséget emésztenek fel enzim-háztartásunkból, így idővel az egyensúly megbomlik, a szervezet egyre jobban ki van téve a súlyos betegségeknek.

A csíra tartalmazza az összes szükséges alkotóelemet, amire a szervezetnek szüksége van az egészséghez. Mikor a magból csíra lesz, C-vitamin tartalma a 27-szeresére duzzad, karotin tartalma 2 órai csírázás után mintegy 200%-al, B-vitamin tartalmuk 50%-al, E-vitamin tartalmuk 120%-al nő.
A biocsírák 25%-al több energiát tartalmaznak mint a hús, de nem hizlalnak.

Összetevők:

Flavonoidok/ polifenolok vízben oldott koncentrált közegében a növényi, többszörösen telítetlen zsírok, zsírsavak nanotechEMULSIO TM eljárással készült, gyümölcs-, növény-, gyógynövény kivonata.

Szűrt-tisztított víz, 77 fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek , levelek (lásd a doboz oldalán), Stevia (Steviol-glikozid), meggyszár, búzacsíra szárítmány, brokkolicsíra szárítmány, lucernacsíra szárítmány, EGCG, Apigenin, Sylimarin, valamint Resveratrol.

Meggyszár:
Erősíthetik a szívműködést, valamint lehetséges infarktust megelőző hatását sem utasíthatjuk el.

Stevia: Néhány dán és brazil tanulmány szerint a 2-es típusú cukorbetegség ellen is ígéretes, szabályozza az inzulinszintet. Más tanulmányok vérnyomáscsökkentő, hasnyálmirigy-segítő hatásairól számolnak be, valamint bizonyos ásványianyag tartalma sem mellékes (cink, rutin, magnézium, vas, stb.)
A stevia meggátolja sok káros baktérium, valamint több vírus szaporodását, így hatékonyan alkalmazható megfázás, influenza és szájfertőzés ellen is.

Búzacsíra: Már az ókori Egyiptomban is használták, valamint a népgyógyászat is ismerte roboráló, erősítő, méregtelenítő és daganatellenes hatását.

Brokkolicsíra: Hidrokinonglükozid tartalma megakadályozhatja a rák kialakulását és növekedését, leghatásosabb növényként említik a vastagbél- és a gyomorrák legyőzésében, kiemelkedően fontos szerepe lehet a prosztata-, végbél-, nyelőcső-, tüdő- valamint hólyagrák legyőzésében is.

Lucernacsíra: Növényi ösztrogén tartalma segíthet a mellrák megelőzésében, vastagbélgyulladásban szenvedők gyógytápláléka.

Apigenin: Gátolja a béldaganatok és rosszindulatú bélpolipok kiújulását.

Sylimarin: A sylimarin hozzájárulhat a máj egészségének fenntartásához. Gátolhatja egyes tumorfajták degenerált sejtjeinek osztódását, és áttétképző tulajdonságukat.

Resveratrol:
Klinikai vizsgálatok és népegészségügyi adatok bizonyítják, a rezveratrol és a bioflavonoidok érrendszerre gyakorolt kedvező és rákellenes hatásait.

Gyümölcsök:
Alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.

Virágok: Akácvirág, árnikavirág, bodzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, kankalinvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, sáfrányos szeklice.

Magvak: Angelika mag, ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.

Gyógyfüvek: Apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű.

Fűszerek: Bazsalikom, fahéj, kakukkfű, koriander, oregano, rozmaring, szegfűszeg, zöld tea.

Gyökerek: Cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.

Levelek: Borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.


Javasolt fogyasztás:
10ml/nap, maximum 20 ml naponta 
polifenol /flavonoid tartalom: 60 000 mg/l

Tárolás: 10-20 C között, felbontás után hűtőben tárolandó. Kérjük, ne egyen bele, tartósítószert nem tartalmaz, ezért az üvegben a szájban található emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet. Kisgyermekektől elzárva tartandó.

Gyártó - Flavin
Kiszerelés - 250 ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!