Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Argánolaj száraz hajra és töredezett, sprőd hajvégekre

Szerintem nem túlzok, ha azt állítom, hogy az argánolaj csodát művel a hajjal! Csillogóvá, ápolttá és selymessé varázsolja már 2-3 kezelés után!

Argánolaj hajra a webáruházban>>>

Argánolaj száraz hajra

Az antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban dús olaj megújítja a roncsolt haj szerkezetét, és visszaállítja a tincsek rugalmasságát, kezelhetőségét.

Míg a hagyományos hajbalzsamok jórészt szilikont tartalmaznak, amely kívülről bevonja a hajszálakat, addig az argánolaj beépül a hajba és így teszi azt selymessé, ragyogóvá. Így biztos lehetsz benne, hogy a saját hajad ragyog és nem a rajta lévő szilikon…

Az argánolaj magas proteintartalma emellett enyhíti a fejbőr irritációját, segít megakadályozni a tüszők gyulladását és véd a környezet káros hatásaitól. Csökkenti a fejbőr viszketését és segíti az apróbb sérülések begyógyulását is.
 

Így használd az argánolajat hajpakolásként

Ha sprőd a hajad, töredezettek a hajvégeid, argánolajos pakolással hamar rendbe teheted.

1. Hajmosás előtt legalább 20-30 perccel kend be tiszta argánolajjal a hajadat. Kezdd a hajvégeknél, és haladj a hajgyökerek felé. Ujjaiddal vagy egy megfelelő méretű fésűvel egyenletesen vidd fel a hajra az olajat.

2. Fedd be a hajad teljesen egy törölközővel, sapkával vagy akár fóliába is tekerheted. Legalább félóráig hagyd így.

3. Ezután mosd meg a hajad a megszokott módon. Figyelj rá, hogy alaposan öblítsd le róla az olajat, különben elnehezíti a hajszálakat és zsíros, csatakos hatásúvá teszi a frizurádat.

4. Ismételd hetente egy vagy két alkalommal, és söpörd be az elismerő férfipillantásokat!

Argánolaj hajra a webáruházban>>>

 

Az argánolaj jótékony hatásai a különféle hajtípusokra

Bár elsősorban töredezett és száraz hajra szoktuk ajánlani az argánolajat, valójában minden hajtípus esetén eredményesen használható. Könnyen fésülhetővé teszi a hajat, ezért hajbalzsamként is ideális. Hajmosás után a vizes hajadba masszírozz be néhány cseppnyit, majd fésűvel oszlasd el egyenletesen. Csodálatosan puha, selymes, könnyen kezelhető hajad lesz tőle.

Fura módon a zsíros hajat is szépen ápolhatod vele. Az argánolaj ugyanis csökkenti a faggyútermelést, hidratálja a haj struktúráját.

Tökéletesen regenerálja a festett hajat is, sőt még a tónusokat is élénkíti! Megvédi a nap káros hatásaitól, így a hajszíned hosszú ideig tartós és szép tónusú maradhat.

argánolaj száraz hajra

 


Szöllősi Adrienn


Kapcsolódó cikkek

Tartalomhoz tartozó címkék: Hajápolás