A tökéletes bőr, haj és köröm titka a Perui kovaföld

A tökéletes bőr, haj és köröm titka a Perui kovaföld

A Perui kovaföld hatása a bőrre igen rendkívüli. A perui kovaföldben található szilícium-dioxid ugyanis fontos építőeleme a kötőszöveteknek. Megfelelő szilícium ellátottság mellett a bőr rugalmas és sima marad. Megállítja a korai ráncok kialakulását, lassítja a bőr öregedését.

Perui kovaföld porok és kapszulák a webáruházban>>>

Perui Kovaföld bőrszíépítő hatása

Mi nők, mindent megtennénk azért, hogy sokáig megőrizzük fiatalos külsőnket. Sajnos így 40 felett már jelentkeznek  az öregedés első jelei: a szarkalábak a szemünk körül, apró ráncok az arcunkon, és az állunknál ereszkedni kezd a bőr. Számos öregedésgátló csodakrémet kitaláltak már, amivel lelkesen kenegetjük is magunkat fiatalságunk megőrzése érdekében. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a fiatalság leginkább belülről fakad: bőrünknek és sejtjeinknek belsőleges kezelésre is szüksége van. Ebben segíthet a Perui kovaföld.

Perui kovaföld  porok és kapszulák a webáruházban>>>


Mi is a Perui kovaföld?

Perui kovaföld por hatása a bőrreElsőre talán bizarrul hangzik, de ne tévesszen meg bennünket a szó, igazából nem a hagyományos értelemben vett földről van szó. Valójában egy teljesen biztonságos, fogyasztásra alkalmas fehér, szagtalan por, mely legtisztább formában Peruban található. Ez a por az ősi kovamoszatok megkövesedett váza (a kovamoszatok maradványai a tengerfenéken üledékes kőzetté alakultak).

A Perui kovaföld gazdag, természetes forrása (mintegy 85 %-a) a szervezetünk számára hasznosítható szilícium-dioxidnak (SiO2), mely sejtjeink egyik legfontosabb alkotóeleme. Ez a második leggyakoribb anyag a földön. Az emberi szervezetben a kötőszövetek sejtjeinek keménységét, szilárdságát és rugalmasságát biztosítja. Hasznos még a haj, a bőr és a köröm egészségének szempontjából is.

 

Hogyan hat a bőrre a Perui kovaföld?

Megállítja a korai ráncok kialakulását és a bőr idő előtti megereszkedését. A szervezetnek szüksége van az egészséges kötőszövetekre, a belső szerveknél és a legnagyobb emberi szervünknél, a bőrnél. A kötőszövet öregedése miatt kialakulnak a ráncok és a bőr megereszkedik. Lehet, hogy az ok nem a kor, hanem a szilícium-dioxid hiánya. A kollagén (amely főként szilícium-dioxidból áll) a ragasztó,  mely összetartja szervezetünket. A kollagén (mely a bőr 75%-a) felelős a bőr- ellenálló képességéért, a bőr rugalmasságáért. A kötőszövetek alkotóelemei: a kollagén, az elasztin, a mukopoliszacharidok. Ezek az értékes molekulák nagy mennyiségben tartalmaznak szilícium-dioxidot.
 

A kovaföld fogyasztásával már rövid távon látványosan javulhat a körmök, a haj és bőr állapota.


Alig néhány hét alatt a bőr kisimul, rugalmasabb lesz, eltűnhetnek az öregedési foltok és aknék, a hajszálak megvastagodnak és csillogóvá válnak, a körmök kifényesednek.

Napjainkban már több olyan kozmetikai termék létezik, amely nagymértékben tartalmaz kovaföldet, illetve kovasavat.

A kovaföldet tartalmazó termékek használata különösen előnyös a problémás és érzékeny bőr kezelésére, allergiás, seborrhoeás, pattanásos, irritált vagy ráncosodásra hajlamos bőrtípusok ápolására, mivel a kovaföld természetes hatóereje folytán hidratálja a bőrt és pótolja az elvesztett ásványi anyagokat.

Tápláló pakolás készíthető a magas ásványianyag-tartalmú (vas, kálium, nátrium, magnézium, mangán, réz, cink, kén, kobalt stb.) kovaföldes porból a bőrtípusnak megfelelően, különböző préselt gyümölcs- és zöldséglevekkel elkeverve.

Tipp: a készen kapható kovaföld port a bőrtípusodnak megfelelő természetes anyaggal dolgozd össze; a zsíros bőrűek keverhetik paradicsommal, citrom- vagy narancslével, normál és száraz bőr eseten a tej, a méz vagy az olívaolaj közül válassz egyet.

Perui kovaföld  porok és kapszulák a webáruházban>>>

 

Leghatásosabb belsőleg fogyasztva

A kovaföldet bármilyen folyadékban elkeverheted. Legjobb, ha vitamindús gyümölcs- vagy zöldséglébe teszed, de tiszta vízzel bevéve is hatásos. Újraépíti a sejteket, belülről fiatalítja meg a szervezetet, miközben energiával lát el. Néhány nap alatt már jelentős változást fogsz észlelni a bőrödön: a sebek gyorsabban gyógyulnak, a bőr kisimul, a köröm erősebb, a haj ellenállóbb lesz.

Időről időre végezz egy kúrát és őrizd meg a fiatalságodat minél hosszabb ideig!

Neked ajánljuk:

Tenmag Perui kovaföld por 450 g

Tenmag perui kovföld por

Kosárba

Forrás: www.biocity.hu


Kapcsolódó cikkek

Tartalomhoz tartozó címkék: Bőrápolás