Leírás és Paraméterek
A Greenmark Bio Pinto bab ajánlott főzelék, leves vagy saláták készítéséhez.
A pinto bab magas fehérje, illetve tápanyagtartalmú, e mellett jó magnézium, vas, réz, kálium és élelmi rost forrás.
Segít a koleszterinszint csökkentésében, a vércukor szinten tartásában és az emésztési folyamatokra is jó hatással van.
Ásványi anyagok: magnézium, mangán, foszfor, vas, réz, kálium
Vitamin: A, B1, B2, B3, B6, C, E
Jótékony hatással van: koleszterinszint csökkentése, vércukor szinten tartása, emésztés
Felhasználása: Köretekhez, salátákhoz, levesek, főzelékek elkészítéséhez ajánljuk.
Áztatási idő: kb 12 óra. Főzési idő: 50-60 perc.
Tápanyagtartalom (100 g-ban) | |
Kalória (kJ / kcal) | 1274 kJ/303 kcal |
Fehérje (g / 100g) | 18,4 g |
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) | 41,8 g/3,3 g |
Zsír/Telített zsír (g / 100g) | 2,1 g/ 0,3 g |
Rost (g / 100g) | 21,5 g |
Nátrium (mg / 100g) | 10 mg |
Gyártó - Greenmark Organic | |
Kiszerelés - 500 g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Tájékoztatás
A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.