Leírás és Paraméterek
Az Ataisz Chia mag semleges ízű, változatosan felhasználható, optimális arányú Omega 3-6 zsírsav forrás.
A chia mag rostban gazdag, nagy vízfelvevő képességű mag, mely beáztatva gél állagúvá válik. (A tojás helyettesíthető vele.) Süthetjük kenyérbe, palacsintába. Készíthetünk belőle pudingot, kását. Joghurtba, salátába is tehető, de megszórhatjuk vele a péksütemények tetejét is.
Allergén információ: Napi bevitel maximuma 15 gramm. A termék szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
- Energiatartalom: 2034 Kj / 486 kcal
- Zsír: 30,8 g
- -amelyből telített zsírsavak: 3,20 g
- Szénhidrát: 42,12 g,
- -amelyből cukrok: 0,80 g,
- Fehérje: 16,54 g
- Só: 0,03 g,
- Rost: 34,4 g
- Omega-3: 17752 mg
- Omega-6: 5785 mg
Összetevők: Fekete chia mag (Argentína) Salvia hispanica=aztékzsálya mag
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Kapcsolódó cikkek:
Forgalmazza - Tündérkert Trade Kft. | |
Kiszerelés - 500 g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.