ZÖLDVÉR Jakab Kombucha tea koncentrátum Ananász, Papaya, Csipkebogyó 500 ml
Egységár: | 6.610,00 Ft/liter |
Cikkszám: | ek11385 |
Gyártó: | Zöldvér |
Várható szállítás: | 2023. február 13. |
A Zöldvér Jakab Kombucha tea koncentrátum Ananász, Papaya és csipkebogyó tartalommal immunerősítő, emésztés támogató. Ajánlott gyomor- és bélpanaszok esetén, fogyókúrák kiegészítésére, cukorbetegség kiegészítő kezelésére, illetve megelőzésére. |
|
|
Szállítási díjak
- Házhoz szállítás futárszolgálattal:
- 0-10 000 Ft megrendelésig: 1 299 Ft
- 10 001-15 000 Ft megrendelésig: 1 199 Ft
- 15 001-20 000 Ft megrendelésig: 1 090 Ft
- 20 001 Ft megrendeléstől: ingyenes
- utánvét pénzkezelési díja: 400 Ft
- előreutalás esetén: díjmentes
- bankkártyás fizetés: díjmentes
- Szállítás Pick Pack Pontra:
- 0-20 000 Ft megrendelésig: 1090 Ft
- 20 001 Ft megrendeléstől: ingyenes
- utánvét pénzkezelési díja: 400 Ft
- előreutalás esetén: díjmentes
- bankkártyás fizetés: díjmentes
Leírás és Paraméterek
A Zöldvér Jakab Kombucha tea koncentrátum Ananász, Papaya és csipkebogyó tartalommal immunerősítő, emésztés támogató. Ajánlott gyomor- és bélpanaszok esetén, fogyókúrák kiegészítésére, cukorbetegség kiegészítő kezelésére, illetve megelőzésére.
A tradícionális Kombucha ital létfontosságú enzimekkel, szerves savakkal támogatja emésztőrendszer működését.
Az ananász a Broméliafélék családjába tartozó, tőlevélrózsás növény. Magas vitamintartalmának és a benne található bromelain nevű (fehérjebontó) enzimnek köszönhetően a legegészségesebb gyümölcsök egyike.
A papaya a természetgyógyászatban régen ismert gyógynövény, az egyetlen, amely jelentős mennyiségű papain enzimet tartalmaz. A papain az emésztés során elbontja a fehérjéket, és így azok könnyen emészthetővé válnak.
A csipkebogyóban A-, B1-, B2-, és K-vitamin található benne, de legfontosabb hatóanyaga a természetes a C-vitamin.
A Kombucha gomba fogyasztása az emberi szervezetre gyakorolt hatásai miatt vált népszerűvé. Az élesztőgombák és baktériumok által termelt összetevők hozzájárulhatnak az egészséges életmód fenntartásához. Írásos forrás szerint a gombakultúra előállít szerves savakat (pl.: ecetsav, oxálsav, glükonsav, glükuronsav, jobbra forgató (L+) tejsav, citromsav, foszforsav, almasav), enzimeket (pl.: proteáz, amiláz, kataláz, lipáz), valamint, lipideket, zsírsavakat, szterolokat, monoszacharidokat, diszacharidokat, etil-alkoholt, vitaminokat (pl.: C-, B-, D-vitamin).
Tudományos kísérletek eredményei azt mutatták, hogy a Kombucha tea rendszeres fogyasztása jó hatással van a diabéteszben szenvedőkre, különösen a máj-vese funkciók tekintetében. Ezért a Kombucha tea rendszeres fogyasztása, megfelelő körültekintés mellett ajánlott, mint funkcionális kiegészítő a cukorbetegség kezelésére és megelőzésére.
A rendszeres Kombucha tea fogyasztás jótékonyan támogatja a májfunkcióit. Mivel a kombucha tea antibakteriális hatású, támogatja az immunrendszer működését is.
A kutatók figyelmét sem kerülte el a Kombucha emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatása. Egy 2018-ban zajlott kutatás eredményei azt mutatják, hogy a Kombucha rendszeres fogyasztása jótékonyan támogatja a mikrobiom összetételét.
Felhasználási javaslat: naponta 1-3 alkalommal 3 evőkanál (25 ml) koncentrátum 2 dl folyadékkal hígítva fogyasztható. Hígítási arány: 1:8 - 500 ml koncentrátumból 4,5 l kombucha ital készíthető. Felbontás után hűtőben tárolva 15 napig fogyasztható!
A koncentrátumban előforduló esetleges szálasodás, üledék-, gázképződés természetes folyamat. Az íz, illat változhat, ez a folyamatos élettevékenységre jellemző tulajdonság.
Összetevők: víz, cukor, 100-os ananászlé (1,6 %), fekete tea, csipkebogyó (0,4%), zöldpapaya (0,08%), kombucha tenyészet.
Alkoholtartalom: max. 1,5%
Gyártó – Green Blood Kft. | |
Kiszerelés – 500 ml |