Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Folyékony mosószerek, mosóporok, mosódió, mosószóda

Háztartás, Öko mosószerek, mosódió, mosószóda
Rendezés:
Nézet:

Az Almawin 3 az 1-ben Folyékony mosódió koncentrátum mosószer, öblítő és vasaláskönnyítő egyben! Színes és finom ruhák mosásához. Pálmaolaj mentes.

 

2.530 Ft

Ez az Almawin folyékony mosószer kifejezetten színes textíliák mosásához lett kifejlesztve. Alapos tisztító hatás mellett kíméletes a színekhez, a textíliához és a bőrhöz.

 

2.705 Ft

Az Almawin Öko mosószer koncentrátum ajánlott fehér és színes ruhák mosásához 30-90 °C-ig.

 

3.665 Ft

Az Almawin Öko mosószer koncentrátum ajánlott fehér és színes ruhák mosásához 30-90 °C-ig.

 

2.155 Ft

Az Almawin Folyékony mosószer sport- és szabadidő ruházathoz természetes tisztaságot és tökéletes védelmet nyújt a speciális anyagú sport- és szabadidőruhák számára.

 

3.150 Ft

Az Almawin Öko folttisztító epeszappan természetes marhaepe kivonattal készül, amely különösen hatékonyan oldja a zsírt és a fehérjét.

 

715 Ft

Az Almawin Folyékony mosószer koncentrátum sötét és fekete ruhákhoz megőrzi a ruhák élénk színét, gátolja azok kifakulását.

 

2.385 Ft

Az AlmaWin Öko gyapjúmosószer koncentrátum egy különleges finommosószer. Újjávarázsolja a gyapjúból, selyemből, természetes szálakból készült anyagokat.

 

2.590 Ft

Az Almawin mosószer koncentrátum ajánlott fehér és színtartó színes, valamint pamut és kevertszálas textíliák  mosásához.

 

5.190 Ft

Az Almawin Oxigénes fehérítő koncentrátum egy sokoldalú folteltávolító só. A létező legkörnyezetkímélőbb fehérítést nyújtja, megelőzi és kiküszöböli a szürkefátyolt a textíliákon.

 

1.345 Ft

A Klar Öko-szenzitiv Folyékony mosódió 3 az 1-ben! Mosószer, öblítő és vasaláskönnyítő egyben! Fehér és színes ruhákhoz, kevertszálas és szintetikus anyagok mosására is kiváló. 50 mosásra elegendő.

 

3.685 Ft

Klar Öko-szenzitív folyékony mosószer színes és fehér ruhákhoz használható, ragyogó élénk színeket eredményez.

 

3.860 Ft

Klar Öko-szenzitív oxigénes fehérítő koncentrátum kíméli a textíliát, megelőzi az elszürkülést.

 

1.305 Ft

A Klar Öko-szenzitív vízlágyító por gazdaságossá teszi a mosást, kíméli a környezetet, meghosszabbítja a mosógép élettartamát.

 

1.160 Ft

A Sodasan Bio oxigénes fehérítő és folteltávolító, eltávolítja a makacs foltokat és megőrzi a ruha fehérségét.

 

1.480 Ft

A Trendavit Mosószóda egy rendkívül környezetbarát, sokoldalú tisztító- és mosószer, mellyel vegyszermentesen és környezetkímélő módon tarthatod tisztán lakásodat és ruhaneműidet.

 

525 Ft

A Trendavit Mosószóda egy rendkívül környezetbarát, sokoldalú tisztító- és mosószer, mellyel vegyszermentesen és környezetkímélő módon tarthatod tisztán lakásodat és ruhaneműidet.

 

340 Ft

A Trendavit Mosószóda mini kiszereléssel próbára teheted a mosószóda sokoldalú tisztító- és mosóhatását, és utazáshoz is praktikus lehet magaddal vinned.

 

850 Ft