Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gépi- és kézi mosogatószerek, mosogatógép tabletták, mosogatógép tisztítók

Háztartás, Öko mosogatószerek
Rendezés:
Nézet:

Az Almawin gépi mosogatószer koncentrátum mindenfajta mosogatógéphez ajánlott.

 

3.320 Ft

Az Almawin gépi mosogatószer koncentrátum mindenfajta mosogatógéphez ajánlott.

 

7.470 Ft

Az Almawin Gépi mosogatószer tabletta mindenfajta mosogatógéphez ajánlott. Foszfát és klórmentes, kíméli az edényeket és a mosogatógépet.

 

2.200 Ft

Az Almawin Öko Kézi mosogatószer vadrózsával és citromfűvel takarékos, bőr- és környezetbarát mosogatószer, mely csillogó, tiszta edényeket eredményez.

 

1.465 Ft

Az Almawin Mosogatógép öblítő koncentrátumnak köszönhetően az edények cseppmentesen és gyorsan száradnak. Mindenfajta mosogatógéphez ajánlott.

 

1.815 Ft

Az Almawin Öko kézi mosogatószer takarékos, bőr- és környezetbarát mosogatószer, mely csillogó, tiszta edényeket eredményez.

 

1.495 Ft

Almawin Öko Regeneráló só mosogatógéphez. Természetes, tiszta főzősó, mely lágyítja a vizet. Használatával az edények vízkőmentessége biztosítható.

 

1.195 Ft

A Klar Öko szenzitív mosogatószer tiszta és csillogó edényeket eredményez, takarékos, környezetbarát felhasználás mellett.

 

2.295 Ft

A SODASAN mosogatógép öblítőszer tiszta növényi tenzideket tartalmaz - a ragyogóan fénylő edényekért.

1.685 Ft

A SODSAN Mosogatógép regeneráló só minden háztartási mosogatógéphez kiváló. A termék tiszta vákuumsót tartalmaz, felesleges adalékok, például csomósodásgátló anyagok vagy színezék, nélkül.

1.765 Ft

A Sodasan Citrom kézi mosogatószer balzsam kizárólag növényi tisztító összetevőket tartalmaz. Hatékonyan távolítja el a zsíros szennyeződéseket az edényekről, miközben védi és ápolja a kezeket.

1.055 Ft

A SODASAN Mosogatószer gránátalma természetes összetevőket tartalmaz. Használatával az edények makulátlanul tiszták lesznek.

1.085 Ft

A Sodasan Narancs kézi mosogatószer balzsam kizárólag növényi tisztító összetevőket tartalmaz. Hatékonyan távolítja el a zsíros szennyeződéseket az edényekről, miközben védi és ápolja a kezeket.

1.095 Ft

A SODASAN Mosogatószer sensitive kifejezetten érzékeny bőrűeknek kifejlesztett, környezetbarát mosogatószer. Illatsemleges, színezék és tartósítószer mentes.

1.230 Ft

A Sodasan Öko mosogatógép tabletta könnyen használható maximális eredmény mellett. Nem is lehetne könnyebb csillogó fényt varázsolni az edényekre!

 

2.510 Ft