Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Naptejek, napolajok, napozó krémek

Napozó krémek, napolajok
Rendezés:
Nézet:

Börlind Sun Napozó Spray 20-as fényvédő faktorral, UVA, UVB védelemmel. Vízálló.

 

4.160 Ft

A Börlind Sun Naptej 30-as fényvédő faktorral magas szintű védelmet nyújt a napsugarakkal szemben. Ugyanakkor természetes ápolást biztosít a bőr számára.

 

5.490 Ft

A Börlind Sun Öregedésgátló napozó krém 30-as fényvédő faktorral, amely minden évszakban véd a napsugárzástól. Síelésnél is jól használható.

Utolsó darabos termék!

 

5.990 Ft

A Börlind Sun Sport Hűsítő napozó spray magas szintű napvédelem és természetes ápolás egyben. Vízálló. Természetes alapanyagok felhasználásával készült.

 

5.365 Ft

A DR. KELEN Solissimo Green Coffee Deap Dark gyors barnulást biztosít szoláriumozás alatt. Gyógyszerészek által kifejlesztett, hipoallergén termék. Praktikus egy adagos kiszerelésben.

195 Ft

A DR. KELEN Solissimo Green Coffee Deap Dark gyors barnulást biztosít szoláriumozás alatt. Gyógyszerészek által kifejlesztett, hipoallergén termék.

1.995 Ft

A Dr. KELEN Solissimo MAXX 3X Bronzer egy újdonság nagy mennyiségű bronzosítóval. Gyorsítja a barnulás természetes folyamatát a szoláriumozás ideje alatt. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék. Praktikus, egy adagos kiszerelésben.

185 Ft

A Dr. KELEN Solissimo MAXX 3X Bronzer egy újdonság nagy mennyiségű bronzosítóval. Gyorsítja a barnulás természetes folyamatát a szoláriumozás ideje alatt. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.995 Ft

A DR. KELEN Sunsave F10 Bronz naptej segíti a gyorsabb lebarnulást, így rövid idő alatt lehet csodálatos, napbarnított színed! Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.500 Ft

A DR. KELEN Sunsave F20 Napkrém közepes fényvédő hatású krém, mely UVA és UVB védelemmel. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.382 Ft

A DR. KELEN Sunsave F20 Szúnyogriasztó napspray egyesíti magában az UVA és UVB védelmet, valamint távol tartja a rovarokat. Napozz biztonságosan és rovaroktól zavartalanul! Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.855 Ft

A DR. KELEN Sunsave F30 Antiage Napkrém vízlepergető összetételű napkrém, UVA és UVB védelemmel. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.930 Ft

A DR. KELEN Sunsave F30 Gyerek Napkrém hipoallergén termék, UVA és UVB védelemmel, hogy gyermeked is biztonságban legyen a napozás, vagy a szabadtéri programok alkalmával. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.930 Ft

A DR. KELEN Sunsave F30 Napkrém erős fényvédő hatású napozó krém UVA és UVB elleni védelemmel. Hipoallergén, gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.910 Ft

A DR. KELEN Sunsave F30 Napkrém egy adagos kiszerelésű, ami praktikus, hogy mindig a táskádban legyen. Így egy hosszabb városi sétánál is kéznél van, ha erősen tűz a nap. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

230 Ft