Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási változások a Koronavírus járvány alatt

Kedves Vásárlóink!

A fokozódó járványügyi helyzet miatt webáruházunk is változtatásokat kényszerült bevezetni a szokásos munkarendjéhez képest. Ezekkel az intézkedésekkel, felelős vállalkozásként, mi is védeni kívánjuk dolgozóinkat, partnereinket és vásárlóinkat egyaránt, valamint szeretnénk hozzájárulni a járvány lassabb terjedéséhez. Kérlek, figyelmesen olvasd el megváltozott szállítási feltételeinket, melyet az alábbiakban részletezünk.

 

 

  • A járvány idején a személyes átvételi lehetőséget szüneteltetjük. Biztonságosabb, ha házhoz rendeled a termékeket.
  • A GLS Futárszolgálatnál érvénybe lépett az érintés mentes csomagátvétel, ami azt jelenti, hogy a csomag átvételekor nem kell aláírnod semmit. Ha a futár mégis kéri, megtagadhatod az aláírást átvételkor.
  • Amennyiben lehetőséged van rá, kerüld a készpénzes fizetést. Csomagszállító partnerünknél lehetőség van bankkártyás fizetésre, vagy pedig a megrendeléskor előre utalással is fizethetsz webáruházunkban.
  • A koronavírus miatti helyzet számos gyártónál és forgalmazónál is szállítási nehézséget idézett elő, így a termékek hosszabb szállítási határidővel érkeznek be raktárunkba, egyes termékek pedig bizonytalan ideig nem lesznek kaphatóak. Emiatt webáruházunkban több termék inaktív állapotba került, de amint beszerezhetővé válnak, újra megrendelhetővé tesszük.
  • A hosszabb beszerzési idő miatt a webáruházunkban megrendelt termékeket mi is hosszabb kiszállítási határidővel tudjuk csak vállalni. Egyes megrendeléseknél akár 1-2 hét is lehet a kiszállítási idő. Kérlek légy türelemmel, kollégáink jelezni fogják feléd, hogy mikor és hogyan számíthatsz a termékek érkezésére.

Türelmedet és megértésedet köszönjük!

Gyógynövénysziget Webáruház csapata