Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

SZAFI REFORM Pudingpor Csokoládés 70 g

Ár:
455 Ft
Cikkszám: ed2004
Várható szállítás: 2020. július 09.

A Szafi Reform Csokoládés pudingpor 65%-al csökkentett kalóriatartalmú gluténmentes pudingpor, melyet önmagában desszertként, vagy süteményekhez töltelékként is felhasználhatsz. Könnyen beilleszthető diétás étrendbe is.

Menny.:db

Szállítási díjak

Házozszállítás Futárszolgálttal 1090 Ft-tól
- Házhoz szállítás futárszolgálattal:

  • 0-5000 Ft megrendelésig: 1 299 Ft
  • 5001-10 000 Ft megrendelésig: 1 199 Ft
  • 10 001-20 000 Ft megrendelésig: 1 090 Ft
  • 20 001 Ft megrendeléstől: ingyenes
     
  • utánvét pénzkezelési díja: 400 Ft
  • előreutalás esetén: díjmentes

Pick Pack Pont szállítási díja 940 Ft

- Szállítás Pick Pack Pontra:

  • 0-20 000 Ft megrendelésig: 940 Ft
  • 20 001 Ft megrendeléstől: ingyenes
  • utánvét pénzkezelési díja: 300 Ft
  • előreutalás esetén: díjmentes

Leírás és Paraméterek

A Szafi Reform Csokoládés pudingpor 65%-al csökkentett kalóriatartalmú gluténmentes pudingpor, melyet önmagában desszertként, vagy süteményekhez töltelékként is felhasználhatsz. Könnyen beilleszthető diétás étrendbe is.

A termék nem tartalmaz glutént, tejet, tojást, szóját, tartósítószert, mesterséges színezőanyagot, ízfokozót és hozzáadott cukrot!

Átlagos tápérték 100 g pudingporban 1 adag kész pudingban (240g) *
Energia: 404 kJ / 97 kcal 245 kJ / 59 kcal
zsír: 2,6 g 3,1 g
– amelyből telített zsírsavak: 1,6 g 0,8 g
szénhidrát: 71,8 g 40,3 g
– amelyből cukrok: 0,2 g 0,3 g
– amelyből poliolok: 64,8 g 37,7 g
rost: 11,2 g 4,7 g
fehérje: 5,7 g 2,8 g
só: 0,6 g 0,5 g

* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján Alpro édesítetlen mandulaitallal, és 10g eritrittel készítve.

A poralap 100 g energiatartalmából 92 kJ / 22 kcal energia származik élelmi rostokból.
A poralap 100 g szénhidrát-tartalmából 64,8 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.
Egy adag kész puding (240 g) szénhidrát-tartalmából 37,7 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Puding recept:

Hozzávalók:

  • 35 g Szafi Reform csokoládés pudingpor
  • 1,5 dl növényi tejhelyettesítő (pl. Alpro édesítetlen mandulaital)
  • kb. 5-10 g cukornak megfelelő kristályos édesítő (ízlés szerint változhat!)

Elkészítés:

A pudingporhoz adjunk a hideg növényi tejhelyettesítőt és édesítőt, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Melegen és hidegen egyaránt fogyaszthatjuk

Figyelem! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!

Összetevők: Édesítőszer (erirtit), zsírszegény kakaópor, sűrítő anyag (konjac gumi), tápióka keményítő.

Gyártó - Szafi
Kiszerelés - 70 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Tájékoztatás


Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk  az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:

  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 
  • A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
  • Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
  • Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
  • Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.