NATURHELIX Fülgyertya borsmenta 10 db

Egységár: 578,00 Ft/db
Cikkszám: fgy1025
Gyártó: Naturhelix
Várható szállítás: 2024. augusztus 07.
Szállítási díj: 1.490 Ft

A Naturhelix Fülgyertya borsmenta illóolajjal ajánlott nátha, allergia, fejfájás esetén.

Kívánságlistára teszem
5.780 Ft
Menny.:db
NATURHELIX Fülgyertya borsmenta 10 db
5.780 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Naturhelix Fülgyertya borsmenta illóolajjal ajánlott nátha, allergia, fejfájás esetén.

 

A fülgyertya a népi gyógyászatban évezredek óta használatos eszköz. Ismerték az ókori civilizációk, az aztékok, egyiptomiak, görögök, rómaiak, de találunk fülgyertya használattal kapcsolatos hagyományokat a többi kontinensen is. 

Milyen módon hat a fülgyertya?

A külső hallójáratba helyezett fülgyertya égése során enyhe hőhatás és vákuum keletkezik. A jótékony meleg javíthatja a keringést, az enyhe vákuum a betegség, külső traumák vagy fertőzések miatt rosszul átjárható fül- és arcüregekkel kapcsolatos panaszokon enyhíthet, valamint a fülgyertya használat a fülzsír fellazításában is segíthet.

Mindemellett a fülgyertya stimulálja a külső hallójáratban elhelyezkedő, más módon alig elérhető akupunktúrás pontokat. 

Természetgyógyászok és bioenergetikusok szerint a fülgyertya jótékony hatással van a test bioenergetikai rendszerére, segíthet az energiaegyensúly visszaállításában, megtartásában. Fontos megemlíteni, hogy a fülgyertya kezelés nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a kikapcsolódáshoz, relaxációhoz.

A Naturhelix fülgyertya üreges kúp alakú eszköz, mely viaszkeverékbe mártott pamutvászonból készül. Fülgyertyáinkat kizárólag kézzel készítjük, illóolajokkal és propolisszal itatjuk át, természetes anyagokkal színezzük.


Gézfilter: A Naturhelix fülgyertya alján található gézfilter kellemes érzést biztosít kezelés közben, mivel a bőr közvetlenül a puha gézzel érintkezik, nem a fülgyertya kemény végével. A fülgyertya alján található többrétegű gézfilter a kényelem mellett maximális biztonságot is nyújt a fülgyertya használata során, mivel tökéletesen megakadályozza az esetleges égéstermék bőrre hullását.

Védőkorong: Minden Naturhelix fülgyertya csomagban található egy védőkorong, mely óvja a kezelő és a kezelt személy bőrét a túlzott hőtől, és az esetlegesen lehulló pernyétől.

Alkalmazás módja:

Használat előtt gondosan olvasd el a csomagban található, részletes, fotókkal illusztrált tájékoztatót! A használat során tartsd be az alapvető tűzvédelmi előírásokat, a tűzveszély elkerülése céljából. Kérjük, egyedül, önmagán (segítség nélkül) ne használd a fülgyertyát!

Szokásos fülgyertya kezelési folyamat:

A fülgyertya egyszeri kezelésként és kúraszerűen is alkalmazható. A kúraszerű kezelési folyamat a következő: az első héten minden nap, a második héten pedig minden második napon egy – egy fülgyertya elégetése mindkét fülben. Makacs probléma esetén hosszabb, több hétig tartó kúra is lehetséges. A kéthetes fülgyertya kúrák között minimum egy hét szünetet kell tartani. Ha a panaszok ezek után sem csökkennek, forduljon szakorvoshoz.

Figyelem! A fülgyertya használata nem helyettesíti a szakorvosi kezelést! Gyermekeknél a tisztítás kizárólag felnőtt jelenlétében végezhető. Tilos! Perforált dobhártya esetén, illetve ha a páciens a gyertya anyagára, vagy a benne lévő hatóanyagra allergiás. Gyermekeknél 3 éves kor alatt nem ajánlott!

Gyártó – Nturhelix
Kiszerelés – 10 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Tájékoztatás

A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:

  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
  • Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
  • Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
  • Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.