Leírás és Paraméterek
A Natura Édes tejsavópor felhasználható 2-3 %-ban kenyérhez, kelt tésztához hozzáadva, vagy ital készítéséhez.
Sütéshez: Az édes tejsavópor a kenyérsütésnél a liszthez adva elősegíti, illetve hatékonyabbá teszi az élesztőgombák működését. kb. 500-700 grammos kenyér esetén egy evőkanál édes tejsavóport célszerű a lisztkeverékbe tenni.
Tápláló, béltisztító és emésztést elősegítő ital is készíthető belőle: egy tetézett evőkanál tejsavóport vízzel tetszés szerinti koncentrációban elkeverve. Legfeljebb napi kétszeri fogyasztása ajánlott. A tej cukortartalmának csaknem háromnegyed része a tejsavóporban található, ezért az egyéni ízlés szerinti italkeveréket nagyobb hígítástól a töményebb keverék irányába haladva célszerű kikísérletezni, a nagyfokú édességet figyelembe véve.
Figyelem! Tejcukor érzékenyek nem fogyaszthatják!
Tápérték 100 termékben:
- Energia 1500 kJ/350 kcal
- Fehérje 12,4 g
- Szénhidrát 73 g
- Zsír 1,2 g
Származási hely: Magyarország (Magyar termék)
Gyártó - Dénes Natura Kft. | |
Kiszerelés - 500 g |
Vélemények
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.