NATUR TANYA Fermentált Fekete fokhagyma 800 mg kapszula 30 db
Egységár: | 169,33 Ft/db |
Cikkszám: | ek11427 |
Gyártó: | Natur Tanya |
Várható szállítás: | 2023. október 02. |
A Natur Tanya Fermentált fekete fokhagyma kapszula vegán és gluténmentes termék, a szív- és érrendszer, valamint az immunrendszer támogatására. |
|
|
Szállítási díjak
- Házhoz szállítás GLS futárral
- 0-12 000 Ft megrendelésig: 1 990 Ft
- 12 001-20 000 Ft megrendelésig: 1 890 Ft
- 20 001-25 000 Ft megrendelésig: 1 790 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes

- 0-12 000 Ft megrendelésig: 1 590 Ft
- 12 001-20 000 Ft megrendelésig: 1 490 Ft
- 20 001-25 000 Ft megrendelésig: 1 390 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
- Szállítás Posta Pontra
- 0-25 000 Ft megrendelésig: 1 490 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
- Szállítás Posta Csomagautomatába
- 0-25 000 Ft megrendelésig: 1490 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
- Szállítás Postán Maradó csomagként
- 0-25 000 Ft megrendelésig: 1 490 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
- Szállítás Pick Pack Pontra:
- 0-25 000 Ft megrendelésig: 1390 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
Fizetési módok:
- utánvét pénzkezelési díja: 500 Ft
- előreutalás esetén: díjmentes
- online bankkártyás fizetés: díjmentes
Leírás és Paraméterek
A Natur Tanya Fermentált fekete fokhagyma kapszula vegán és gluténmentes termék, a szív- és érrendszer, valamint az immunrendszer támogatására.
- minden egyes kapszula 800 mg, standardizált fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz,, növényi kapszulatok töltve
- szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül
- A szív és az immunrendszer normál működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért
- Vegán és gluténmentes termék
- Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül kkészült
- Egyedülálló, növényi kapszulába zárt formula
- Magas, 800 mg hatóanyag tartalom, ami 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg
Mitől fekete?
A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymából állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehéres színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.
A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzimatikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak.
A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg. Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma porított őrleményét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk.
A fermentált fekete fokhagyma élettani hatásai
A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben.
Kiknek ajánljuk?
- rendszeresen dohányzó személyeknek
- cukorbetegeknek
- azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét
- azoknak, akik vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket
- azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét
- azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre
Tipp: Nem csak kapszulaként fogyasztható. A kapszula szétnyitásával annak tartalma belekeverhető húsok pácába, füszerkeverékekhez vagy salátához is.
MIÉRT JÓ, HOGY A FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMÁT NÖVÉNYI KAPSZULATOKBA ZÁRTUK?
Hatóanyag a napi adagban |
1 kapszulában |
2 kapszulában |
Fermentált fekete fokhagyma kivonat amelyből standardizált S-allil-cisztein |
400 mg 400 mcg |
800 mg 800 mcg |
Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz). *2 növényi kapszulában Adagolási javaslat: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve.
Figyelem!
- A termék 3 éves kortól alkalmazható.
- A termék vérhígítók melletti használatával kapcsolatban konzultájon kezelőorvosával
- A termék alkalmazható cukorbetegség esetén.
- A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában.
Forgalmazza - Natur Tanya Hungary Kft. | |
Kiszerelés - 15,5 g (30 db) | |
Szállítási súly - 34 g |