Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Naptejek, napolajok, napozó krémek

Napozó krémek, napolajok
Rendezés:
Nézet:

A Börlind Sun Öregedésgátló napozó krém 30-as fényvédő faktorral, amely minden évszakban véd a napsugárzástól. Síelésnél is jól használható.

Már csak 1 db raktáron!

 

5.990 Ft

A DR. KELEN F25 Natura Napspray UVA és UVB védelemmel ellátott fényvédő krém. Növényi kivonatok biztosítják a természetes UV-szűrést.

1.785 Ft

A DR. KELEN F30 Családi naptej egyetlen termékkel biztosíthatja a család minden tagjának erős UVA+UVB védelmét. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

2.010 Ft

A DR. KELEN F50 Natura Napspray erős védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen. A növényi hatóanyagok természetes UVA szűrést biztosítanak. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

2.670 Ft

A DR. KELEN Selfsun Dark Tan önbarnító biztonságos, foltmentes barnaságot biztosít, kellemes illatú. Sötétebb, már barnult bőrre javasolt. Gyógyszerészek által kifejlesztett, bőrbarát termék.

1.645 Ft

A DR. KELEN Selfsun Tan Önbarnító krém szolid barnaságot biztosít foltmentesen, és nagyon kellemes az illata.  Napallergia, fényérzékenység és anyajegyes bőr esetén is bátran használható. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.530 Ft

A DR. KELEN Solissimo Green Coffee Deap Dark gyors barnulást biztosít szoláriumozás alatt. Gyógyszerészek által kifejlesztett, hipoallergén termék. Praktikus egy adagos kiszerelésben.

195 Ft

A DR. KELEN Solissimo Green Coffee Deap Dark gyors barnulást biztosít szoláriumozás alatt. Gyógyszerészek által kifejlesztett, hipoallergén termék.

1.995 Ft

A Dr. KELEN Solissimo MAXX 3X Bronzer egy újdonság nagy mennyiségű bronzosítóval. Gyorsítja a barnulás természetes folyamatát a szoláriumozás ideje alatt. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék. Praktikus, egy adagos kiszerelésben.

185 Ft

A Dr. KELEN Solissimo MAXX 3X Bronzer egy újdonság nagy mennyiségű bronzosítóval. Gyorsítja a barnulás természetes folyamatát a szoláriumozás ideje alatt. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.995 Ft

A DR. KELEN Sunsave F10 Bronz naptej segíti a gyorsabb lebarnulást, így rövid idő alatt lehet csodálatos, napbarnított színed! Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.500 Ft

A DR. KELEN Sunsave F20 Napkrém közepes fényvédő hatású krém, mely UVA és UVB védelemmel. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.382 Ft

A DR. KELEN Sunsave F20 Szúnyogriasztó napspray egyesíti magában az UVA és UVB védelmet, valamint távol tartja a rovarokat. Napozz biztonságosan és rovaroktól zavartalanul! Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

Átmenetileg nem rendelhető!

1.855 Ft

A DR. KELEN Sunsave F30 Antiage Napkrém vízlepergető összetételű napkrém, UVA és UVB védelemmel. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.930 Ft

A DR. KELEN Sunsave F30 Gyerek Napkrém hipoallergén termék, UVA és UVB védelemmel, hogy gyermeked is biztonságban legyen a napozás, vagy a szabadtéri programok alkalmával. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.930 Ft

A DR. KELEN Sunsave F30 Napkrém erős fényvédő hatású napozó krém UVA és UVB elleni védelemmel. Hipoallergén, gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.910 Ft