Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Folyékony mosószerek, mosóporok, mosódió, mosószóda

Mosószerek, mosódió - Háztartás, Öko mosószerek, mosódió, mosószóda
Rendezés:
Nézet:

Az Almawin Folyékony mosódió koncentrátum mosószer, öblítő és vasaláskönnyítő egyben! Színes és finom ruhák mosásához. Pálmaolaj mentes.

 

4.265 Ft

Ez az Almawin folyékony mosószer kifejezetten színes textíliák mosásához lett kifejlesztve. Alapos tisztító hatás mellett kíméletes a színekhez, a textíliához és a bőrhöz.

 

4.920 Ft

Az Almawin Öko mosószer koncentrátum ajánlott fehér és színes ruhák mosásához 30-90 °C-ig.

 

4.390 Ft

Az Almawin Öko mosószer koncentrátum ajánlott fehér és színes ruhák mosásához 30-90 °C-ig.

 

3.185 Ft

Az Almawin Folyékony mosószer sport- és szabadidő ruházathoz természetes tisztaságot és tökéletes védelmet nyújt a speciális anyagú sport- és szabadidőruhák számára.

 

5.520 Ft

Az Almawin Öko folttisztító epeszappan természetes marhaepe kivonattal készül, amely különösen hatékonyan oldja a zsírt és a fehérjét.

1.270 Ft

Az Almawin Folyékony mosószer koncentrátum sötét és fekete ruhákhoz megőrzi a ruhák élénk színét, gátolja azok kifakulását.

4.640 Ft

Az Almawin Öko gyapjúmosószer koncentrátum egy különleges finommosószer. Újjávarázsolja a gyapjúból, selyemből, természetes szálakból készült anyagokat.

4.265 Ft

Az Almawin mosószer koncentrátum ajánlott fehér és színtartó színes, valamint pamut és kevertszálas textíliák  mosásához.

8.990 Ft

A CLEANECO Mosógél koncentrátum gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes textíliákhoz, ruhákhoz egyaránt. Természetes összetevőkből készült, környezetbarát mosószer.

3.550 Ft

A Dr. M Folyékony mosódió Citromfű illóolajjal egy természetes mosószer, mely mosódió-kivonatot tartalmaz. Környezetkímélő, gyengéd, mégis hatékonyan tisztítja a textíliákat, kellemes, citromfű illattal töltve meg a ruhákat.

2.935 Ft

A Dr. M Folyékony Mosódió egy természetes mosószer, mely hatékonyan tisztítja a textíliákat, megőrizve azok színét a kifakulástól. Illatmentes.

2.935 Ft

A Dr. M Folyékony mosódió Kamilla és hársfavirág, egy természetes mosószer, mely mosódió-kivonatot tartalmaz. Környezetkímélő, gyengéd, mégis hatékonyan tisztítja a textíliákat, kellemes virágillattal illattal töltve meg a ruhákat.

2.935 Ft

A Dr. M Folyékony Mosódió levendulával egy természetes mosószer, mely hatékonyan tisztítja a textíliákat, megőrizve azok színét a kifakulástól. Kellemes levendula illattal.

2.935 Ft

A Dr. M Folyékony Mosódió narancsolajjal egy természetes mosószer, mely hatékonyan tisztítja a textíliákat, megőrizve azok színét a kifakulástól.

2.935 Ft

A Dr. M Folyékony Mosódió Next 3:1-ben illatmentes formulával a folyékony mosódió új generációját képviseli. Mosószer+szálvédő+vasaláskönnyítő egyben. Hipallergén, teljesen természetes.

2.245 Ft

A Dr. M Mosószóda egy univerzális, környezetbarát tisztítószer környezettudatos vásárlók számára.

790 Ft

A Frosch Folyékony Mosószer Baby kifejezetten gyermekruha mosásához lett kifejlesztve, irritatív és allergén anyagok nélkül, természetes kamillakivonattal. Már alacsony hőfokon is tökéletes tisztaságot biztosít a babaruháknak.

5.650 Ft

A HERBOW Fehérítő és Folteltávolító hatékonyan veszi fel a harcot a foltok ellen, természetes indiai mosódió őrlemény felhasználásával. Klór- és optikai fehérítő mentes. Fehér ruhákhoz ajánlott.

2.955 Ft

A Herbow Folteltávolító Színes ruhákhoz Indiai mosódió őrleménnyel hatékonyan veszi fel a harcot a makacs foltokkal. Klór- és optikai fehérítő mentes termék. Színes ruhákhoz ajánlott.

2.955 Ft