Miért sokkal jobbak a mostani műfenyők, mint régen?

Miért sokkal jobbak a mostani műfenyők, mint régen?

A műfenyőből választott karácsonyfáknak számos előnyük van az élő fákkal szemben. Kezdve azzal a ténnyel, hogy a beszerzéséhez nem szükséges élő fa kivágása, ágainak fura körbetekerése és nehézkes hazaszállítása. De valójában milyen műfenyők közül választhatunk manapság? Összeállítottuk a legfontosabb okokat, amelyek alapján a mostani műfenyők jelentik a legjobb választást az ünnepi szezonban!

Családi karácsony karácsonyfával

Múltunk kezdetleges műfenyői

Emlékszünk még a nagynéni poros, csenevész, 10 éves, fura sötétzöld műfájára, ami úgy nézett ki, mintha egy másik évezredből maradt volna ránk? Régen áganként kellett összerakni a fát, ami olykor kicsit szerteágazó lett és egyáltalán nem volt élethű a formája. Gondolom mindenkinek vannak ilyen szörnyű műanyag fás karácsonyi emlékei. Ez a mai világban már megengedhetetlen!

 

Modern, élethű műfenyők

A műfenyők általában kompakt kartondobozban érkeznek, amely könnyen elfér az autóban, vagy a legtöbb karácsonyi webshopból akár közvetlenül házhoz is szállítják. A modern, 21. századi, karacsonyfavilag.hu webshopban értékesített műfenyők a régiekkel ellentétben könnyen felállíthatók, mert szinte egy mozdulattal esernyőszerűen kinyithatók. Sokkal jobb anyagból készülnek és valódi fenyőkről mintázták őket. A FULL 3D műfenyő kivitelnél pedig közelről sem mondható meg, hogy a fák nem igaziak. A még nagyobb kényelem érdekében választhatsz fényfüzérrel, vagy LED-ekkel ellátott fát. Ezzel a karácsonyi dekorálás legidőigényesebb részét, az égősor felhelyezését spórolhatod meg. Következzen helyette az izgalmas rész, különféle kedvenc díszek, szaloncukor, saját készítésű dekorációk felaggatása a fára.

Úgy tűnhet, hogy egy műfenyő többe kerül, mint egy valódi fa, azonban csak akkor, ha mindössze egy évben vizsgáljuk meg a költségeit. Egy olyan műfenyő, mint ami nálunk is kapható, könnyedén kitart több tíz évig, míg egy kivágott fa két-három hét elteltével a szemétben végzi. Ennek mentén csupán néhány évre van szükség ahhoz, hogy a befektetésed megtérüljön.

Továbbá műfenyőinkhez állvány vagy választásod szerint, LED világítás is tartozik. Ezért ezeket sem kell külön megvenni, pénzt kiadni értük, hogy aztán sok helyet elfoglalva külön kelljen tárolni őket.

A műfenyők helyes tárolása nagyon egyszerű. A régi műfenyőkkel szemben a mai modern társaik már nem esnek szét, nem borulékonyak. Ugyanígy formatartásuk is sokat fejlődött az évek során, már nem kell attól tartani, hogy a dobozban tárolás után ne pompáznának eredeti fényükben.

Műfenyőfa hóvalAz élő fenyőfákat a természet szabja meg, ezért korlátozott méretben, formában és színben kaphatók. A műfenyők ezzel szemben manapság már sokféle színben, formában, méretben és stílusban kaphatók, biztosítva, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. Ez sokszoros választási lehetőséget jelenet korábbi műfenyők kínálatához képest, ma már találunk akár lila, hófödte, fagyos, mini vagy szűk térre tervezett extra keskeny verziókat is. Ezenkívül a műfenyő fajtájának megfelelőn készülhetnek belőle koszorúk vagy girlandok is, amelyek segítenek az otthonunk összehangolt karácsonyi megjelenésének kialakításában.

A legszebb karácsonyi dekoráció elkészítéséhez adventi koszorút, girlandokat, és LED-es fényfüzért is találsz webáruházunkban. Egyéb szempontok: tűzállóság, tartósság, élethű kinézet Nem utolsó szempont egy háztartásban a biztonság. A régi műfenyők a hőt termelő karácsonyi égősorokkal párosítva komoly tűzveszélyt jelenthetnek. Ezzel szemben nálunk minden fenyőfa – legyen az a legapróbb, vagy a legextravagánsabb hatalmas fa, nem gyúlékony anyagból készült, így sokkal biztonságosabb az egész család számára. Emellett fenyőfáink stabil talppal vannak ellátva, így nem jelentenek veszélyt gyerekekre, háziállatokra sem.

Karácsonykor a család és a meghitt együttlét az, ami igazán fontos. Miért vesztegetnél hát több időt a karácsonyfára annál, mint hogy elővedd minden évben a már kiválasztott, beszerzett és jól bevált műfenyődet? Modern, korszerű, minden igényt kielégítő műfenyőinkkel egyértelműen csak jól járhatsz, csapj le kedvencedre mielőbb! Segítünk választani!

www.karacsonyfavilag.hu

Szponzorált tartalom


Kapcsolódó cikkek

Tartalomhoz tartozó címkék: Karácsony