Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Klar

Klar márkatörténet

Ki gondolná, hogy a Klar öko tisztítószerek valójában a német Almawin cég termékei? Sokan vélik azt, hogy az Almawin és a Klar konkurens márkák, pedig valójában egy helyen készülnek. Mégis mi a különbség köztük? Úgy értem, a nevükön kívül…

Nos, a Klar márka 2002-ben született azzal a szándékkal, hogy a nagyon érzékeny bőrűek, az allergiások és a csecsemők számára legyen olyan tisztítószer család, amelyet biztonságosan használhatnak anélkül, hogy ekcémát, bőrirritációt, viszketést, vagy allergiás bőrreakciót okozna számukra. Akárcsak az Almawin, a Klar tisztítószerek is környezetkímélőek és mellőznek minden szintetikus összetevőt. Fontos különbség azonban, hogy míg az Almawin mosószerek és háztartási tisztítószerek természetes illóolajokat tartalmaznak, addig a Klar termékek teljesen illatmentesek, hogy ezzel is biztosítsák antiallergén tulajdonságukat.

A Klar termékek a nagyon kímélő receptúrának és a természetes alapanyagoknak köszönhetően, kimondottan ideálisak az érzékeny bőrűeknek, csecsemőknek és gyerekeknek, valamint a bőr allergiában szenvedőknek. A gyártó a felesleges adalék- és illatanyagok kivonásával minimumra csökkentette az allergiakockázatot. A Klar öko mosószerek és tisztítószerek illatallergiában szenvedőknek is jó szívvel ajánlhatóak. Minden Almawin és Klar terméket sikeresen teszteltek allergiás reakciók és esetleges bőrirritációra vonatkozóan, tehát igazoltan allergén mentesek. Valamennyi Klar termék csomagolásán feltüntetik kivétel nélkül az összes összetevőt, így mindenki meggyőződhet arról, mit is tartalmaznak pontosan a termékek.

A környezetkímélő tulajdonság elsődleges szempont a Klar és az Almawin márkánál is, de ez nem csak a tisztítószerek összetevőire vonatkozik. A környezettudatosság már a csomagolásnál kezdődik. A német gyártó úttörőként vezette be 2015-ben az újrahasznosított PE flakonokat termékei csomagolásához. Kezdetben csak két ilyen flakont használtak, melyek 98%-ban készültek újrahasznosított műanyagból. Ma már valamennyi termékük csomagolása 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül.

A környezetvédelmet szolgálja az is, hogy tisztítószereik koncentrátumok, így hosszú ideig elegendőek; vagyis kevesebb csomagolóanyag és kevesebb szállítás szükséges a fogyasztókhoz való eljuttatásukhoz. Mivel az ördög a részletekben rejlik, a gyártó még arra is külön figyelmet fordít, hogy a termékcímkék újrahasznosított papírból készült matricára, kőolajmentes festékkel kerüljenek nyomtatásra, és azok természetes alapú ragasztóval legyenek rögzítve a csomagolásra.

A csomagolásokon feltüntetett Eco-Garantie logó garantálja, hogy a Klar tisztítószerek valóban környezetbarát és bőrbarát tulajdonságúak.

Webáruházunkban a legnépszerűbb termékük a Klar Narancsolajos mosogatószer.

Rendezés:
Nézet:

A Klar Öko szenzitív mosogatószer tiszta és csillogó edényeket eredményez, takarékos, környezetbarát felhasználás mellett.

Már csak 1 db raktáron!

3.625 Ft

Klar Öko-szenzitív Öko szappan mosódióval egy klasszikus, csúcsminőségű bio szappan kézmosáshoz és folteltávolításhoz egyaránt.

650 Ft

Klar Öko-szenzitív oxigénes fehérítő koncentrátum kíméli a textíliát, megelőzi az elszürkülést.

1.650 Ft