Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Megtaláltuk a 100% tiszta, gyógynövényes visszérkrémet!

Régóta keresünk már olyan visszér kenőcsöt a biopiacon, ami nem csak nevében az, hanem valóban minden adalékanyagtól mentes. Végre megtaláltuk a Lebegő Lábak Natúr lábápoló krémet visszérre, melyet jó szívvel ajánlunk minden visszér problémával küzdőnek.

Megtaláltuk a 100% tiszta, gyógynövényes visszérkrémet!Ez a krém egy magyar fejlesztés, csupa olyan természetes hatóanyaggal, melyek segítenek a fáradt, duzzadt lábon, enyhítik a fájdalmat, csökkentik a gyulladást, és rugalmasan tartják az érfalakt. Bőrápoló és bőrnyugtató illóolajokat is tartalmaz, egy teljesen higiénikus, légmentesen záródó flakonban. 

A krém megalkotója Winkhardt Virág, aki saját problémájára keresett természetes megoldást. 2014-ben egy komolyabb lázas betegség miatt kórházba került, ahol a vizsgálatok során kiderült, hogy szívbillentyű-rendellenessége van. Ennek következtében, illetve az öröklött hajlam miatt, korai visszérproblémák jelentkezését prognosztizálta számára a kezelőorvos. Ekkoriban már érezte, hogy a lábai huzamosabb ideig tartó egy helyben állás hatására elnehezülnek és fájdalmassá válnak. Az orvos napi 1-2 óra polcolást, illetve rendszeres testmozgást javasolt neki. Ezzel azonban nem elégedett meg, a visszeres panaszokra gyógynövény kenőcsöt is keresett. Sajnos nem talált olyat, ami szintetikus anyagoktól és adalékanyagoktól mentes lenne, ezért felvette a kapcsolatot több szakemberrel, akikkel közösen megalkotta a Lebegő Lábak Natúr lábápoló krémet visszérre.

Mi is jó szívvel ajánljuk, mert magas növényi hatóanyag koncentráció jellemzi, és nem tartalmaz szilikont, paraffint és más kőolaj származékot, szintetikus illatanyagot, -színezéket  és -tartósítószert.

  • Hatóanyagai enyhíthetik az elnehezedett láb okozta kellemetlen tüneteket.
  • Pozitív hatással lehetnek a meggyengült, rugalmatlan érfalra.
  •  Ápolják a kiszáradt, tápanyaghiányos bőrt.

 

További termékinformációt itt találsz


Kapcsolódó cikkek