Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Herbow

Herbow

Rendezés:
Nézet:

A HERBOW Fehérítő és Folteltávolító hatékonyan veszi fel a harcot a foltok ellen, természetes indiai mosódió őrlemény felhasználásával. Klór- és optikai fehérítő mentes. Fehér ruhákhoz ajánlott.

2.955 Ft

A Herbow Folteltávolító Színes ruhákhoz Indiai mosódió őrleménnyel hatékonyan veszi fel a harcot a makacs foltokkal. Klór- és optikai fehérítő mentes termék. Színes ruhákhoz ajánlott.

2.955 Ft

A Herbow Folyékony mosószer fehér ruhákhoz friss illattal egy természetes összetevőket tartalmazó, kíméletesen tisztító mosószer. Optikai fehérítőt nem tartalmaz.

2.760 Ft

A Herbow Folyékony mosószer fekete ruhákhoz Aloe vera illattal, egy természetes összetevőket tartalmazó mosószer fekete textíliákhoz kifejlesztve, mely segít megőrizni a ruhák élénk fekete színét.

2.760 Ft

A Herbow Folyékony mosószer színes ruhákhoz Pure Nature -  egy természetes összetevőket tartalmazó, kíméletes mosószer natúr illattal.

2.760 Ft

A Herbow Folyékony mosószer színes ruhákhoz zöld tea illattal egy természetes összetevőket tartalmazó, kíméletesen tisztító mosószer, mely segít megőrizni a ruhák színét, de hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket.

2.760 Ft

A Herbow Illatmentes Kézi mosogatószer a kíméletes eljárással kinyert 12% mosódió-extraktummal hatékonyan oldja a zsírt és tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket.

1.570 Ft

A Herbow Kézi mosogatószer Mangó illattal és kíméletes eljárással kinyert 12% mosódió-extraktummal hatékonyan oldja a zsírt és tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket.

1.570 Ft

A Herbow Mosódiós labda természetes és allergén mentes mosást tesz lehetővé, mely nem csak a ruhákat, hanem a környezetet is kíméli.

825 Ft

A Herbow Mosógép méregtelenítő megszabadítja a mosógépet a vízkőtől, baktérium- és gombaölő hatásánál fogva pedig fertőtleníti. Így a mosógép tökéletesen tiszta lesz és hosszú ideig használható marad.

1.370 Ft

A Herbow Baby Mosóparfüm egy környezetbarát textilöblítő koncentrátum babapúder és kamillávirág illattal. Hosszan tartó illatot kölcsönöz a babaruháknak, de nem irritálja a baba bőrét. Nem csak mosódióhoz, hanem bármilyen bio mosószerrel együtt használható.

1.560 Ft

A Herbow Hercegnő Mosóparfüm egy környezetbarát textilöblítő koncentrátum rózsa és vanília illattal. Hosszan tartó illatot kölcsönöz a ruháknak, vegyi anyagok nélkül. Mosódióhoz és hagyományos bio mosószerekhez is használható.

1.560 Ft

A Herbow Holdfényes éj Mosóparfüm egy környezetbarát textilöblítő koncentrátum levendula, rózsa és vanília illattal. Hosszan tartó illatot kölcsönöz a ruháknak, vegyi anyagok nélkül. Mosódióhoz és hagyományos bio mosószerekhez is használható.

1.560 Ft

A Herbow Nyári eső Mosóparfüm egy környezetbarát textilöblítő koncentrátum nyári esők áztatta kamilla mezők illatával. Hosszan tartó illatot kölcsönöz a ruháknak, vegyi anyagok nélkül. Mosódióhoz és hagyományos bio mosószerekhez is használható.

1.560 Ft

A Herbow Ragyogó nap Mosóparfüm egy környezetbarát textilöblítő koncentrátum mangó és széna illattal. Hosszan tartó illatot kölcsönöz a ruháknak, vegyi anyagok nélkül. Mosódióhoz és hagyományos bio mosószerekhez is használható.

1.560 Ft