GYÓGYFŰ Csipkehús 100 g
Egységár: | 10.850,00 Ft/kg |
Cikkszám: | gyt10481 |
Gyártó: | Gyógyfű |
Várható szállítás: | 2023. október 02. |
A Gyógyfű Csipkehús teája immunrendszer erősítő hatású. Jelentős C-vitamin forrás, étvágyjavító és emésztést segítő hatású. |
|
|
Szállítási díjak
- Házhoz szállítás GLS futárral
- 0-12 000 Ft megrendelésig: 1 990 Ft
- 12 001-20 000 Ft megrendelésig: 1 890 Ft
- 20 001-25 000 Ft megrendelésig: 1 790 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes

- 0-12 000 Ft megrendelésig: 1 590 Ft
- 12 001-20 000 Ft megrendelésig: 1 490 Ft
- 20 001-25 000 Ft megrendelésig: 1 390 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
- Szállítás Posta Pontra
- 0-25 000 Ft megrendelésig: 1 490 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
- Szállítás Posta Csomagautomatába
- 0-25 000 Ft megrendelésig: 1490 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
- Szállítás Postán Maradó csomagként
- 0-25 000 Ft megrendelésig: 1 490 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
- Szállítás Pick Pack Pontra:
- 0-25 000 Ft megrendelésig: 1390 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
Fizetési módok:
- utánvét pénzkezelési díja: 500 Ft
- előreutalás esetén: díjmentes
- online bankkártyás fizetés: díjmentes
Leírás és Paraméterek
A Gyógyfű Csipkehús teája immunrendszer erősítő hatású. Jelentős C-vitamin forrás, étvágyjavító és emésztést segítő hatású.
A csipkehús tea - hasonlóan a csipkebogyóhoz - immunerősítő, roboráló hatású, emellett javítja az emésztést, enyhe hashajtó hatású.
A csipkebogyó hosszában kettévágott, megtisztított húsos vacokrésze csipkehús néven kerül forgalomba. Rendkívül magas C-vitamin tartalommal bír. Vitamintartalmánál fogva főként megfázásos, fertőzéses betegségek megelőzésére, tüneteinek enyhítésére használható. Növeli a fertőzésekkel szemben ellenálló képességet. Enyhén fokozza a gyomorsav termelést, segíti az emésztést.
Elkészítése:
Immunerősítő tea készítése: C-vitamin kinyerésének érdekében 6-8 órán át hideg vízben kell áztatni. Ehhez előzőleg felforralt és kihűtött vizet használj. Egy teáskanál csipkehúshoz 3 dl víz szükséges. A leszűrt levet csak langyosítani szabad fogyasztás előtt (lehetőleg gázon és ne mikrohullámú sütőben!)
Emésztés javító tea készítése: a csipkebogyó húsa a C-vitaminon kívül számos ásványi anyagot és egyéb jótékony összetevőt tartalmaz, melyet elsősorban emésztési panaszokra, máj- és epe bántalmak esetén lehet hasznosítani. Ezeket az anyagokat hideg vizes áztatással nem tudjuk kinyerni. Forralj fel 3 dl vizet, majd amikor gyöngyözik, dobj bele egy teáskanál csipkehúst. 1-2 percig forrald, majd takard le és hagyd állni 10-15 percig. Ezután szűrd le és édesítés nélkül fogyaszd.
A csipkebogyó tea ártalmatlan, korlátlan ideig fogyasztható. Nyáron, kellemes íze miatt, üdítő helyett is ajánlott.
Figyelem! Enyhe hashajtó hatással rendelkezik az arra érzékenyeknél. Amennyiben a tea fogyasztása kapcsán folyamatosan fenn áll ez a helyzet, inkább hagyd abba a tea rendszeres ivását.
Kapcsolódó cikkek:
Gyártó - Gyógyfű Kft. | |
Kiszerelés - 100 g Szállítási súly - 100 g |