FŰSZERÉSZ Mézes sütemény fűszerkeverék 20 g
Egységár: | 29.750,00 Ft/kg |
Cikkszám: | fs1069 |
Gyártó: | Fűszerész |
Várható szállítás: | 2023. december 13. |
A Fűszerész mézes sütemény fűszerkeverék mézeskalács, illetve mézeskalács jellegű süteményekhez használatos fűszerkeverék. A karácsonyi menüsor elmaradhatatlan része. |
|
|
Szállítási díjak
- Házhoz szállítás GLS futárral
- 0-12 000 Ft megrendelésig: 1 990 Ft
- 12 001-20 000 Ft megrendelésig: 1 890 Ft
- 20 001-25 000 Ft megrendelésig: 1 790 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes

- 0-12 000 Ft megrendelésig: 1 590 Ft
- 12 001-20 000 Ft megrendelésig: 1 490 Ft
- 20 001-25 000 Ft megrendelésig: 1 390 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
- Szállítás Posta Pontra
- 0-25 000 Ft megrendelésig: 1 490 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
- Szállítás Posta Csomagautomatába
- 0-25 000 Ft megrendelésig: 1490 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
- Szállítás Postán Maradó csomagként
- 0-25 000 Ft megrendelésig: 1 490 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
Fizetési módok:
- utánvét pénzkezelési díja: 500 Ft
- előreutalás esetén: díjmentes
- online bankkártyás fizetés: díjmentes
Leírás és Paraméterek
A Fűszerész mézes sütemény fűszerkeverék mézeskalács, illetve mézeskalács jellegű süteményekhez használatos fűszerkeverék. A karácsonyi menüsor elmaradhatatlan része.
Ez a kész fűszerkeverék megkönnyíti a háziasszonyok dolgát, ami jól jön a karácsonyi sütés-főzés során. Készíts a karácsonyi asztalra egyszerűen és gyorsan mézes sütit, mindenki imádni fogja!
Recept ötlet: Mézes sütemény
Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 3 kk szódabikarbóna
- 300 g cukor
- 3 db tojás
- 250 g méz
- 300 g vaj
- 1 zacskó mézes sütemény fűszerkeverék
- 1 db narancs héja
Elkészítés:
A lisztet és a szódabikarbónát elkeverjük egymással. A tojást a cukorral kihabosítjuk. A mézet, a vajat, a fűszereket és a narancshéjat összemelegítjük, hogy mindegyik felolvadjon. Ha túl forró, várunk egy kicsit, hogy kihűljön, majd az összes alapanyagot összekeverjük. Kezdetben lehet kanállal kavarni, aztán a végén kézzel befejezzük. Picit ragacsos lehet a tészta, de könnyen lejön a kézről. Utána hűtőbe tesszük legalább 1 éjszakára, de akár több napra is - viszont ha nincs ennyi idő, akkor a mélyhűtőbe is be lehet dobni pár órára. Ezután már nincs más dolog hátra, mint lisztezett felületen kinyújtani (több részletben, mert ez jó nagy adag lesz), és szép formákra szaggatni, majd 170°C-os sütőben, kb. 10 perc alatt készre sütni
Összetevők: fahéj, koriander, szegfűszeg, szegfűbors, szerecsendió
Gyártó - Fűszeres Kft. | |
Kiszerelés - 20 g |