Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fog- és szájápolás

2023. 05. 31. 16:37:00

Mindenki tökéletes mosolyt szeretne. Növeli az önbizalmat és magabiztosságot ad. De még egy kis folt vagy elszíneződés is ronthatja mosolya megjelenését. Az esztétika nem minden, ami miatt aggódnia kell ebben az esetben, mivel ezek az elszíneződött foltok a fogorvosi rendelő látogatásának szükségességét jelezhetik. Tehát, ha észrevett egy barna foltot a fogán, olvassa tovább, hogy megismerje mi okozhatja őket.

2023. 03. 01. 15:30:00

Szinte Murphy törvénye, hogy az ember bölcsességfoga karácsonykor kezd el éktelenül fájni, a külföldi nyaraláson törik bele a fogunk a helyi rákspecialitásba, vagy az éjszaka közepén válik igazán elviselhetetlenné a régóta húzódó fogíny fájdalom. Mit tehetünk a váratlanul ránk törő kínok azonnali csillapítására?

2016. 11. 12. 09:02:00

A cukorbetegség számos szövődményt produkálhat a szervezetünkben, még olyan területeken is, amelyekre nem is gondolnánk. Így gyakran érintett a szájüreg, a fogazat és az íny, amelyeken a diabétesz szövődményei sokféle módon jelentkezhetnek. Mit tehetünk cukorbetegként a fog- és ínybetegségek ellen?

2015. 01. 02. 12:01:00

Sajnos az már köztudott, hogy a gyártók sok szintetikus anyagot tesznek a kozmetikumokba, hogy olcsóbb legyen egy-egy termék előállítása. Teszik ezt annak dacára, hogy némelyik anyag az emberi egészségre rendkívül ártalmas. Sajnos a fogkrémek is bővelkednek ilyen összetevőkben, ezért nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen összetevőket érdemes elkerülni, amikor fogkrémet vásárolunk.

2014. 05. 14. 14:02:00

Gyerekkorunk óta azt sulykolják belénk, hogy naponta legalább kétszer mossunk fogat fluorid tartalmú fogkrémmel, mert az megelőzi a fogszuvasodást. Vajon ez igaz? Cikkünkből megtudhatod, mit tud és mit nem a fluorid. Lehet, hogy meg fogsz lepődni...

2014. 05. 13. 23:41:00

Sokat vitatott téma, hogy fluoridos vagy fluoridmentes fogkrémmel mossunk-e fogat? A fogorvosok az előbbit ajánlják, az egészséges életmód pártolói azonban egészségtelennek, sőt, egyenesen károsnak tartják a fluoridot. Az interneten találtam az alábbi cikket, melyet egy élelmiszermérnök írt a fluorid veszélyeiről. Megfontolandó sorok következnek, ezért is osztom meg saját olvasóimmal. Ez alapján mindenki döntse el maga, hogy milyen fogkrémet választ.