Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fog- és szájápolás

2016. 11. 12. 09:02:00

A cukorbetegség számos szövődményt produkálhat a szervezetünkben, még olyan területeken is, amelyekre nem is gondolnánk. Így gyakran érintett a szájüreg, a fogazat és az íny, amelyeken a diabétesz szövődményei sokféle módon jelentkezhetnek. Mit tehetünk cukorbetegként a fog- és ínybetegségek ellen?

2015. 01. 02. 12:01:00

Sajnos az már köztudott, hogy a gyártók sok szintetikus anyagot tesznek a kozmetikumokba, hogy olcsóbb legyen egy-egy termék előállítása. Teszik ezt annak dacára, hogy némelyik anyag az emberi egészségre rendkívül ártalmas. Sajnos a fogkrémek is bővelkednek ilyen összetevőkben, ezért nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen összetevőket érdemes elkerülni, amikor fogkrémet vásárolunk.

2014. 05. 14. 14:02:00

Gyerekkorunk óta azt sulykolják belénk, hogy naponta legalább kétszer mossunk fogat fluorid tartalmú fogkrémmel, mert az megelőzi a fogszuvasodást. Vajon ez igaz? Cikkünkből megtudhatod, mit tud és mit nem a fluorid. Lehet, hogy meg fogsz lepődni...

2014. 05. 13. 23:41:00

Sokat vitatott téma, hogy fluoridos vagy fluoridmentes fogkrémmel mossunk-e fogat? A fogorvosok az előbbit ajánlják, az egészséges életmód pártolói azonban egészségtelennek, sőt, egyenesen károsnak tartják a fluoridot. Az interneten találtam az alábbi cikket, melyet egy élelmiszermérnök írt a fluorid veszélyeiről. Megfontolandó sorok következnek, ezért is osztom meg saját olvasóimmal. Ez alapján mindenki döntse el maga, hogy milyen fogkrémet választ.