Leírás és Paraméterek
Az ETS 20 Bio Zöld tea jázminnal egy kiváló minőségű, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó tea, amely magában hordozza a frissesség és a jázmin virágok finom ízét.
A kiváló minőségű zöld tea alapja ennek a csodálatos italnak. A zöld tea gyengéd íze és frissessége kellemes alapot teremt a jázmin virágok és a bodzavirág számára.
A jázmin virágoknak köszönhetően a tea egyedülálló és kifinomult aromával bír. A virágok hozzájárulnak a tea különleges és kellemesen virágos ízéhez. A bodzavirágok finoman édes íze tovább gazdagítja ezt a zöld teát, hozzájárulva a komplex ízvilághoz.
Az összetevők ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, biztosítva ezzel a környezetbarát és fenntartható teaélvezetet. A filterek könnyen használhatók, és garantálják a frissességet minden egyes csészényi tea elfogyasztásakor. dot!
Összetevők: zöld tea (93%)*, jázmin virág (3,25%),* bodzavirág (2%)*, természetes ízesítés (1,75%).
* Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó összetevők
Gyártó - The English Tea Shop Ltd. | |
Kiszerelés - 40 g (20 db x 2 g) |
Vélemények
Tájékoztatás
A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.