Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Alga tabletták, alga prok, Chlorella, Spirulina

Étrend-kiegésztők, alga készítmények
Rendezés:
Nézet:

A Bio Menü Chlorella alga por az egyetlen méregtelenítő készítmény, amely a nehézfém lerakódásokat is hatékonyan eltávolítja a szervezetből és a méreganyagokat sejtszinten távolítja el.

 

3.180 Ft

A Bio Menü Chlorella alga por az egyetlen méregtelenítő készítmény, amely a nehézfém lerakódásokat is hatékonyan eltávolítja a szervezetből és a méreganyagokat sejtszinten távolítja el.

 

6.410 Ft

A Bio Menü Chlorella alga tabletta az egyetlen méregtelenítő készítmény, amely a nehézfém lerakódásokat is hatékonyan eltávolítja a szervezetből és a méreganyagokat sejtszinten távolítja el.

 

3.450 Ft

A Bio Menü Spirulina alga por természetes antioxidáns, méregtelenítő, immunerősítő, fehérje bomba és vitamin-komplex

 

2.150 Ft

A Bio Menü Spirulina alga por természetes antioxidáns, méregtelenítő, immunerősítő, fehérje bomba és vitamin-komplex.

 

3.955 Ft

Dr. Chen Spriulina (tengeri alga) kapszula - az egészséges pajzsmirigy működésének fenntartásához, pajzsmirigy alulműködés esetén kiegészítő kezelésre.

 

1.365 Ft

Az Éden Prémium Spirulina por nagy mennyiségű növényi fehérjét és enzimeket tartalmazó mikroalga készítmény. Rendkívül jó immunerősítő és méregtelenítő hatású.

3.155 Ft

Az Interherb Barna alga extraktum kapszula ajánlott az egészséges pajzsmirigy működésének fenntartásához, pajzsmirigy alulműködés esetén kiegészítő kezelésre.

 

1.415 Ft

Az Organiqa Bio Chlorella por kiváló méregtelenítő és lúgosító kúrák kiegészítéséhez. Hatékony immunerősítő és antioxidáns tulajdonságú.

 

2.675 Ft

Az Organiqa Bio Chlorella tabletta kiváló méregtelenítő és lúgosító kúrák kiegészítéséhez. Hatékony immunerősítő és antioxidáns tulajdonságú.

 

2.995 Ft

Az Organiqa Bio Spirulina por kiváló antioxidáns, természetes méregtelenítő és jód forrás. Pajzsmirigy betegeknek is ajánlott.

 

1.905 Ft

A SWANSON Chlorella tabletta hatékony étrend-kiegészítő pajzsmirigy alulműködésre és a szervezet méregtelenítésére.

Átmenetileg nem rendelhető!

7.990 Ft

A Swanson Spirulina alga kapszula kiváló antioxidáns és immunerősítő. Tartós betegségben vagy vérszegénységben szenvedőknek kifejezetten ajánlott.

 

4.995 Ft

A Vitaking Sea Kelp (jód) tabletta nélkülözhetetlen nyomelem forrás a szervezet számára.

 

1.415 Ft

A Vitaking Spirulina Alga por a szervezet számára fontos vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz. Ajánlott immunrendszer erősítésre betegség idején és a lábadozás alatt, valamint pajzsmirigy betegeknek.

 

5.610 Ft

A Vitaking Spirulina alga tabletta 100%-osan tiszta spirulina algából készült. Kiváló antioxidáns, természetes jódforrás és méregtelenítő hatású.

 

4.105 Ft

A Vitamin Station Alga Complex tabletta a méregtelenítő, lúgosító kúrák fontos kiegészítője. Spirulina és Chlorella alga mellett búzafüvet és még 12 növényi összetevőt tartalmaz. Kiváló antioxidáns. Ajánlott pajzsmirigy betegeknek.

 

4.470 Ft

A Zöldvér Spir-Chor alga tabletta 100%-os tisztaságú készítmény, kötőanyag és más adalékanyag nélkül. Kiváló immunerősítő, méregtelenítő hatású.

 

3.195 Ft