Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fürdőszobai, konyhai tisztítószerek, padlóápolók, wc tisztítók, vízkőoldók

Háztartás, Öko tisztítószerek
Rendezés:
Nézet:

Az Almawin Ablaktisztító csepp- és csíkmentes, gyorsan száradó, sokoldalú tisztítószer üvegfelületek tisztítására. Szintetikus konzerváló anyagoktól mentes. Bőrgyógyászok ajánlásával. Érzékeny bőrűek is használhatják.

 

1.450 Ft

Az Almawin fürdőszobai tisztítószer egy sokoldalúan alkalmazható, vegyszermentes tisztítószer.

 

1.510 Ft

Az Almawin Öko háztartási tisztítószer koncentrátum PH-semleges, univerzális és erőteljes tisztítószer mindenféle vízálló felületre.

 

1.245 Ft

Az Almawin kerámialap tisztító koncentrátum eltávolítja a makacs szennyeződéseket a konyhából és a fürdőszobából.

Már csak 1 db raktáron!

1.810 Ft

Az Almawin Narancsolaj tisztító koncentrátum Erőteljes folt-tisztítószer, mely 70%-ban tiszta narancs- és citromhéj kivonatokat tartalmaz. Koncentráltan és hígítva is használható.

 

4.150 Ft

Az Almawin Öko WC Aktív gél koncentrátum környezetkímélő, fertőtlenítő hatású WC tisztító, mely eltávolítja a vízkövet és higiénikus frissességet ad.

 

1.455 Ft

A CLEANECO Általános felületfertőtlenítő munkaoldat szórófejjel higiénikus tisztaságot teremt otthonodban klór nélkül.

1.070 Ft

A CLEANECO Általános felületfertőtlenítő munkaoldat szórófejjel higiénikus tisztaságot teremt otthonodban klór nélkül.

1.170 Ft

A CLEANECO Baby organikus felmosószer növényi alkohollal alkalmas gyermekekkel érintkező felületek tisztítására- felmosására. Irritatív anyagoktól mentes, kizárólag növényi eredetű összetevőkből készül.

1.175 Ft

A CLEANECO Fürdőszobai és konyhai tisztítószer cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat.

875 Ft

A CLEANECO Fürdőszobai és konyhai tisztítószer szórófejjel cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat.

815 Ft

A CLEANECO Organikus felmosószer green tea illattal alkalmas valamennyi vízálló felület tisztítására. Hatásosan és gazdaságosan eltávolítja a szennyeződéseket kőről, csempéről, linóleumról, műanyag felületekről.

765 Ft

A CLEANECO Üvegtisztító sokoldalú és gazdaságos tisztítószer, mellyel nem csak tükör és üvegfelületeket tisztíthatunk. Természetes összetevőkből készült, környezetbarát háztartási tisztítószer.

750 Ft

A CLEANECO Üvegtisztító szórófejjel sokoldalú és gazdaságos tisztítószer, mellyel nem csak tükör és üvegfelületeket tisztíthatunk. Természetes összetevőkből készült, környezetbarát háztartási tisztítószer.

695 Ft

A CLEANECO Viaszos padlótisztító növényi viasztartalmának köszönhetően selymes és tartós fényt biztosít, nem ragad és használata után a felület csúszásmentes.

1.175 Ft

A CLEANECO Vízkőoldó hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere. Környezetbarát tisztítószer.

960 Ft

A CLEANECO Vízkőoldó szórófejjel hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere. Környezetbarát tisztítószer.

910 Ft

A Naturganik Szódabikarbóna egy igazi univerzális tisztítószer. Alkalmas mindenféle háztartási eszköz tisztítására, súrolására, makacs szennyeződések eltávolításához.

585 Ft

A SODASAN Ablaktisztító tenzid és enzim mentes. Speciálisan kezelt vizet tartalmaz, így az ásványi anyagok nem okoznak párásodást. Használatával tiszta, csillogó és csíkmentes lesz valamennyi tükör- és üveg felület.

1.585 Ft

A SODASAN Általános tisztítószer egy univerzális tisztítószer padlóra és minden sima felületre a háztartásban, mint pl. fa, műanyag, csempe tisztítására.  Környezet- és bababarát.

1.780 Ft