Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Folyékony mosószerek, mosóporok, mosódió, mosószóda

Háztartás, Öko mosószerek, mosódió, mosószóda
Rendezés:
Nézet:

Az Almawin 3 az 1-ben Folyékony mosódió koncentrátum mosószer, öblítő és vasaláskönnyítő egyben! Színes és finom ruhák mosásához. Pálmaolaj mentes.

 

2.530 Ft

Ez az Almawin folyékony mosószer kifejezetten színes textíliák mosásához lett kifejlesztve. Alapos tisztító hatás mellett kíméletes a színekhez, a textíliához és a bőrhöz.

 

2.705 Ft

Az Almawin Öko mosószer koncentrátum ajánlott fehér és színes ruhák mosásához 30-90 °C-ig.

 

3.665 Ft

Az Almawin Öko mosószer koncentrátum ajánlott fehér és színes ruhák mosásához 30-90 °C-ig.

 

2.155 Ft

Az Almawin Folyékony mosószer sport- és szabadidő ruházathoz természetes tisztaságot és tökéletes védelmet nyújt a speciális anyagú sport- és szabadidőruhák számára.

 

3.150 Ft

Az Almawin Öko folttisztító epeszappan természetes marhaepe kivonattal készül, amely különösen hatékonyan oldja a zsírt és a fehérjét.

 

715 Ft

Az Almawin Folyékony mosószer koncentrátum sötét és fekete ruhákhoz megőrzi a ruhák élénk színét, gátolja azok kifakulását.

 

2.385 Ft

Az AlmaWin Öko gyapjúmosószer koncentrátum egy különleges finommosószer. Újjávarázsolja a gyapjúból, selyemből, természetes szálakból készült anyagokat.

 

2.590 Ft

Az Almawin mosószer koncentrátum ajánlott fehér és színtartó színes, valamint pamut és kevertszálas textíliák  mosásához.

 

5.190 Ft

Az Almawin Oxigénes fehérítő koncentrátum egy sokoldalú folteltávolító só. A létező legkörnyezetkímélőbb fehérítést nyújtja, megelőzi és kiküszöböli a szürkefátyolt a textíliákon.

 

1.345 Ft

A CLEANECO Mosógél koncentrátum gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes textíliákhoz, ruhákhoz egyaránt. Természetes összetevőkből készült, környezetbarát mosószer.

1.795 Ft

A Klar Öko-szenzitiv Folyékony mosódió 3 az 1-ben! Mosószer, öblítő és vasaláskönnyítő egyben! Fehér és színes ruhákhoz, kevertszálas és szintetikus anyagok mosására is kiváló. 50 mosásra elegendő.

 

3.685 Ft

Klar Öko-szenzitív folyékony mosószer színes és fehér ruhákhoz használható, ragyogó élénk színeket eredményez.

 

3.860 Ft

Klar Öko-szenzitív oxigénes fehérítő koncentrátum kíméli a textíliát, megelőzi az elszürkülést.

 

1.305 Ft

A SODASAN Bio folyékony mosószer színes ruhákhoz hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket már 40 fokos mosásnál is. Használatával a ruhaneműk megőrzik élénk színűket, kellemes illatúak és puhák lesznek.

2.885 Ft

A SODASAN Bio Kompakt mosópor természetes és környezetbarát termék, színes ruhák mosásához. Használatával a ruhák makulátlanul tiszták és kellemes illatúak lesznek.

3.630 Ft

A Sodasan Bio Oxigénes fehérítő és folteltávolító, eltávolítja a makacs foltokat és megőrzi a ruha fehérségét.

 

1.610 Ft

A SODASAN Comfort mosópor sensitive  egy univerzálisan alkalmazható mosópor, minden textília fajtához. A termék különösen alkalmas érzékeny bőrű emberek számára. Tisztító összetevőként szappant tartalmaz, amely gyorsan és teljesen lebomlik a környezetben.

3.310 Ft

A SODASAN folteltávolító zselé hatékonyan távolítja el a textíliákból és ruhaneműkből a különféle szennyeződéseket, mint például gyümölcs-, bor-, fű-, vagy vérfoltok. Környezetbarát mosószer.

1.295 Ft

A SODASAN folyékony mosószer színes ruhákhoz, sensitive kifejezetten érzékeny bőrűek és kisbabák számára lett kifejlesztve. Használata nem okoz irritációt vagy allergiát.

2.795 Ft