Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Lábizzadás elleni lábspray, lábszagűző lábspray

Lábápolók, lábspray
Rendezés:
Nézet:

A Carnation Lábspray gombás lábra segít megelőzni a lábgombásodás kialakulását és a baktériumok elszaporodását.

 

1.615 Ft

A DR. KELEN Luna Deo Lábspray használatával elkerülhető a lábgombásodás és a baktériumok okozta fertőzések kialakulása. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.130 Ft

A Dr. KELEN Luna Frissítő lábspray azonnal hűsíti, élénkíti a fáradt, megterhelt lábfejeket. Hosszan tartó frissességet és komfortérzetet biztosít a lábaknak. Gyógyszerészek által kifejlesztett termék.

1.070 Ft

A Pedimed Férfi cipődezodor rendszeres használatával megszünteti a kellemetlen szagokat, megakadályozza a fertőzések kialakulását. Kifejezetten férfiak számára készült összetétellel!

995 Ft

A Pedimed Férfi lábdezodor a lábizzadás csökkentésével segít megelőzni a kellemetlen lábszag és a bőrfertőzések kialakulását.

1.115 Ft

A Pedimed Natúr cipődezodor semlegesíti a kellemetlen szagokat, megelőzi a különféle bőrfertőzések kialakulását.

995 Ft

A Pedimed Natúr lábdezodor segít csökkenteni a láb izzadását, ezzel megelőzve a kellemetlen szagok és bőrfertőzések kialakulását. Rendszeres használatával tökéletes lábhigiéniát biztosít.

1.115 Ft

A Pedimed Női cipődezodor rendszeres használatával megszünteti a kellemetlen szagokat, megakadályozza a fertőzések kialakulását. Kifejezetten Hölgyek számára készült összetétellel!

995 Ft

A Pedimed Női lábdezodor a lábizzadás csökkentésével segít megelőzni a kellemetlen lábszag és a bőrfertőzések kialakulását.

1.115 Ft

A Varga lábápoló spray kifejezetten visszeres, elnehezült láb esetén nyújt hatékony megoldást. Használatával rövid időn belül felfrissül, és könnyedebbé válik a sajgó, fáradt láb, enyhül az égő érzés.

Átmenetileg nem rendelhető!

1.665 Ft

A Varga Lábspray kellemetlen szagok ellen nem elfedi a szagokat, hanem megszünteti azok forrását!

1.695 Ft