Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Dr. Milesz márkatörténet

Dr. Milesz márkanév alatt olyan gyógyhatású krémeket, kivonatokat, étrend-kiegészítőket, és kozmetikumokat találunk, melyek többek között bőrproblémákra, keringési zavarokra, ízületi fájdalmakra, vérszegénységre, álmatlanságra, sebgyógyításra nyújtanak segítséget.Dr. Milesz márkanév alatt olyan gyógyhatású krémeket, kivonatokat, étrend-kiegészítőket, és kozmetikumokat találunk, melyek többek között bőrproblémákra, keringési zavarokra, ízületi fájdalmakra, vérszegénységre, álmatlanságra, sebgyógyításra nyújtanak segítséget.

A debreceni céget 1989-ben alapították, és azóta is töretlen a sikerük. Céljuk a népi gyógyászat hagyományaira építve egyre modernebb, hatékonyabb készítmények kifejlesztése, előállítása és minél több vásárlóhoz történő eljuttatása.

Termékeiket állandó, szigorú ellenőrzés és biztosított minőségi garanciák mellett gyártják. Egy részük OGYÉI engedéllyel rendelkező gyógyhatású készítmény, míg a többi az OÉTI által bejegyzett étrend-kiegészítő, gyógykozmetikum.

A készítménycsalád elnyerte a 2007. évi Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet, 2018 óta pedig jogosult az Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegy használatára.

Webáruházunkban legnépszerűbb termékeik a Dr. Milesz Vérehulló fecskefű tinktúra, mely szemölcs és tyúkszem esetén nyújt hatékony és természetes segítséget, valamint a Dr. Milesz Vas szirup, mely mely a vashiány pótlására, vérképzésre és fokozott fáradékonyság esetén ajánlott. Felnőtt és gyermek változatban is elérhető.

Rendezés:
Nézet:

A Dr. Milesz Fagyöngy-galagonya tinktúra enyhítőleg hat az ideges eredetű és időskori szívpanaszokra és javítja a keringést. Étrend-kegészítő készítmény szívpanaszokra, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.

3.390 Ft

A Dr. Milesz Fekete nadálytő bedörzsölő zúzódás, rándulás, ficam következtében keletkező duzzanatok, vérömleny kezelésére, reumás fájdalmak enyhítésére ajánlott. Hatását szakirodalmi adatok igazolják.

3.845 Ft

A Dr. Milesz Feketenadálytő krém gyógynövény hatóanyaga csökkenti a zúzódások, sport- és egyéb sérülések duzzanatát és fájdalmát, segít a gyorsabb regenerálódásban. Visszérre is alkalmazható.

4.110 Ft

A Dr. Milesz Vas sziruppal könnyen pótolható a vérképzéshez nélkülözhetetlen vas.

3.240 Ft

A Dr. Milesz Vas Szirup gyerekeknek étrend-kiegészítővel könnyen biztosíthatod gyermeked számára a vérképzéshez nélkülözhetetlen  vasbevitelt.

3.430 Ft

A Dr. Milesz Vérehulló fecskefű tinktúra gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, mely szemölcs és tyúkszem eltávolítására szolgál. Hatását szakirodalmi adatok igazolják.

3.650 Ft