COLLANGO Kollagén por Epres 330 g
Egységár: | 181.666,67 Ft/kg |
Cikkszám: | ek10997 |
Gyártó: | Collango |
Várható szállítás: | 2023. december 05. |
A COLLANGO Kollagén por támogatja a porcok és izmok egészséges felépítését és működését, segíti megtartani a bőr rugalmasságát. Finom eper ízű, könnyen elkészíthető italpor. |
|
|
Szállítási díjak
- Házhoz szállítás GLS futárral
- 0-12 000 Ft megrendelésig: 1 990 Ft
- 12 001-20 000 Ft megrendelésig: 1 890 Ft
- 20 001-25 000 Ft megrendelésig: 1 790 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes

- 0-12 000 Ft megrendelésig: 1 590 Ft
- 12 001-20 000 Ft megrendelésig: 1 490 Ft
- 20 001-25 000 Ft megrendelésig: 1 390 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
- Szállítás Posta Pontra
- 0-25 000 Ft megrendelésig: 1 490 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
- Szállítás Posta Csomagautomatába
- 0-25 000 Ft megrendelésig: 1490 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
- Szállítás Postán Maradó csomagként
- 0-25 000 Ft megrendelésig: 1 490 Ft
- 25 001 Ft megrendeléstől: díjmentes
Fizetési módok:
- utánvét pénzkezelési díja: 500 Ft
- előreutalás esetén: díjmentes
- online bankkártyás fizetés: díjmentes
Leírás és Paraméterek
A COLLANGO Kollagén por támogatja a porcok és izmok egészséges felépítését és működését, segíti megtartani a bőr rugalmasságát. Finom eper ízű, könnyen elkészíthető italpor.
Miért van szükségünk kollagénre?
- A kollagén a bőr fő szerkezeti eleme, szervezetünk szárazanyagtartalmának 70 – 80%-át teszik ki. Ez biztosítja a bőr rugalmasságát, hidratáltságát.
- A kollagén rostok felelősek a bőrszövet karbantartásáért. Ahogy öregszünk, a kollagén termelődés csökken a szervezetünkben. Ennek eredménye a keményebb bőr, a ráncok kialakulása és a száraz bőr, ami kevésbé köti meg a vizet.
- A kollagén segíti az izomzatot, ezáltal segít a korral járó mozgásszervi nehézségek csökkentésében.
- A porcok 70-95%-át kollagén rostok alkotják, amelyek felelősek szerkezetükért, erősségükért. A kollagén peptidek felhalmozódnak a porcban, így ez a folyamat megakadályozza a porcok elhasználódását. Fogyasztása lényegesen csökkenti az ízületi fájdalmat és növeli az ízületi funkciókat, valamint annak rugalmasságát.
- Sportolás közben gyakran végzünk ismétlődő, nagy intenzitású mozdulatokat. A túl sok terhelés a porcok, inak, ízületek sérüléséhez, kopásához vezethetnek. A kötőszövetben található szerkezeti fehérjék kulcsfontosságúak az ízületi, izomzati egészség fenntartásában. Az egyedülálló aminosav összetételének köszönhetően, a kollagén peptidek bizonyítottan segítik megakadályozni a csontszerkezet megváltozását, valamint csökkentik a fájdalmat.
A Collango kollagén por előnyei
- Könnyen használható
- Víztiszta oldhatóságú
- Hőstabil
A Collango kollagén a Peptan® 1-es típusú marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Rousselot gyárt. A Peptan® kollagén egy nagy tisztaságú természetes, bioaktív termék, amelynek fehérjetartalma több mint 97% (száraz tömegre számítva), ebben a formában az emberi szervezet számára könnyen emészthető és hasznosítható, amit tudományos elemzés is bizonyít (Asghar Henrickson és Rousselot, 2007).
A Peptan® kollagén peptid 100%-ban természetes és biztonságos fehérje összetételből áll. Világszerte használják, tudományosan megállapították, hogy javítja az általános ízületi mobilitást, a csontok szerkezetét és a bőr természetes szépségét.
Kitűnő aminosav forrás, hiszen a Peptan® 18 aminosavat tartalmaz. Túlsúlyban van a glicin, a prolin és a hidroxi-prolin, amely körülbelül az 50%-át adja a teljes aminosav tartalomnak. A glicin és a prolin koncentráció 10-20-szor magasabb, mint más fehérjékben. Ez a nagyon speciális aminosav összetétel biztosítja a Peptan nutri-funkcionális tulajdonságait, amelyek nem találhatóak meg más fehérjeforrásokban.
A Peptan bioaktív peptideket tartalmazó, kíméletes enzimatikus hidrolízissel készült natív kollagén.
Adagolási javaslat: 11g port (1,5 adagolókanál) oldjunk fel ízlés szerint (1-2 dl-be javasoljuk), bármilyen hideg folyadékba vagy joghurtba.
Fogyasztási javaslat: Lehet fogyasztani ciklikusan, három hónapon keresztül 11 g Collango kollagént fogyasztva, majd elégséges heti 11g-ot fogyasztani vagy állandó jelleggel minden nap fél adagot (5,5g-ot) fogyasztani.
Aminosavak 100 g fehérjében:
Alanin 8100mg
Arginin 8400mg
Aszparaginsav 6600mg
Glutaminsav 12400mg
Glicin 20600mg
Hisztidin 800mg
Hidroxilizin 1200mg
Hidroxiprolin 11400mg
Izoleucin 1500mg
Leucin 2900mg
Lizin 3400mg
Metionin 600mg
Fenil-alanin 2100mg
Prolin 11500mg
Szerin 3400mg
Treonin 1900mg
Tirozin 500mg
Valin 2400mg
Összetevők: Peptan kollagén, aszkorbinsav, természet azonos eper aroma, édesítő: steviol glikozidok, cink citrát, színezék: azorubin*
Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!
Kapcsolódó cikkek:
Gyártó - Collango | |
Kiszerelés - 330 g |