BRADOLIFE Nedves Fertőtlenítő kendő 5 db

Cikkszám: egy1097
Gyártó: Bradolife
Várható szállítás: 2024. június 03.
Szállítási díj: 1.490 Ft

A Bradolife Nedves Fertőtlenítő kendő tökéletes higiéniát biztosít bárhol, bármikor. A praktikus méretű, egyenként csomagolt kendők akár a zsebbe vagy egy kisebb retikülbe is kényelmesen elférnek, útközben is könnyen használható a kéz és kisebb használati tárgyak (pl. wc ülőke, kilincs, stb.) fertőtlenítésére.

Kívánságlistára teszem
705 Ft
Menny.:db
BRADOLIFE Nedves Fertőtlenítő kendő 5 db
705 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Bradolife Nedves Fertőtlenítő kendő tökéletes higiéniát biztosít bárhol, bármikor. A praktikus méretű, egyenként csomagolt kendők akár a zsebbe vagy egy kisebb retikülbe is kényelmesen elférnek, útközben is könnyen használható a kéz és kisebb használati tárgyak (pl. wc ülőke, kilincs, stb.) fertőtlenítésére.

 

Kezünk tisztasága a higiénia és az ápoltság alapja, amely a betegségek egy részét is távol tartja. Keze akkor is legyen tiszta, ha nincs a közelben kézmosási lehetőség! Ezt biztosítja az Ön számára a BradoLife fertőtlenítő kendő.

Ideális megoldás számodra a legkülönbözőbb helyzetekben, ha fontosnak tartod a személyes higiéniát és az egészségedet:

 • Ha kisgyerekes szülő vagy, bárhol megtisztíthatod a gyermeked maszatos kezét, és ezzel elejét veheted a csúnya betegségeknek.
 • Bulin, fesztiválon vagy utazás közben gyorsan pótolható az elmaradt kéztisztítás akkor is, ha nincs a közelben mosdó.
 • A tömegközlekedés használata esetén, vagy a városban közlekedve, esetleg egy bevásárlás alkalmával számtalan tárgyat vagy kénytelen megfogni, egészséged megőrzése érdekében kötelező a kézfertőtlenítés: minél hamarabb, annál jobb!
 • Ez a fertőtlenítő kendő a kéz mellett kiválóan alkalmas kisebb tárgyak, felületek letörlésére, fertőtlenítésére (pl. vécéülőke, telefon, billentyűzet stb.).

Miért válaszd a Bradolife kézfertőtlenítő kendőt?

 • Külső körülményektől független, bárhová magunkkal vihető higiénia. Ezt biztosítja az 5 db praktikus csomagolású BradoLife fertőtlenítő kendő, mely véd a baktériumok és kórokozók ellen.
 • A kéz mellett különböző tárgyak felületének letörléssel történő fertőtlenítésére is alkalmazható
 • Ezek az egyénileg csomagolt kendők praktikusan elférnek a táskában vagy a zsebben, így bárhová magunkkal vihetők.
 • A BradoLife kendő nem ragacsos, nem szárad ki, hanem éppen a megfelelő fertőtlenítő nedvességet biztosítja akkor is, amikor hirtelen nem tudsz vízközelbe jutni.
 • A BradoLife professzionális színvonalú higiéniai hatást nyújt számodra a mindennapokban, hiszen a gyártó Brado fertőtlenítő termékeit kórházi körülmények között is előszeretettel használják.

 

Összetevők: Benzalkonium Chloride , Ethyl Alcohol

Gyártó - Florin Zrt.
Kiszerelés - 5 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Tájékoztatás


Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk  az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:

 • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 
 • A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
 • Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
 • Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
 • Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek