Leírás és Paraméterek
A Biopont Bio Földimogyorós Extrudált lencse nem csak igazi finomság, de gazdag fehérjeforrás is. Gluténmentes.
Új gluténmentes lencse snack földimogyoróval!
Kóstold meg az új gluténmentes és vegán, bio alapanyagok felhasználásával készült ropogós lencse snack-et, amelyet a pörkölt mogyoró tesz ellenállhatatlanul finommá.
És, hogy miért pont a lencsét válaszd?
A lencsét, mint alapanyagot mindenki ismeri, de leginkább főzelék vagy leves formájában fogyasztjuk. Érdemes azonban többször beiktatni étrendünkbe. A lencse rosttartalma ugyanis jelentős, így hozzájárulhat az emésztés megfelelő működéséhez, továbbá kiváló fehérjeforrás.
Összetevők: lencse* (34%), kukorica*, pörkölt földimogyoró* (20%), napraforgó olaj*, tengeri só.
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia |
1.944 kJ / 465.0 KCAL |
Zsír |
22.2 g |
Amelyből telített zsírsavak |
2.9 g |
Szénhidrát |
46.0 g |
Amelyből cukrok |
5.3 g |
Só |
1.48 g |
Fehérje |
17.0 g |
Allergén figyelmeztetés: tejszármazékot tartalmazhat!
Gyártó - Biopont Kft. | |
Kiszerelés - 60 g |
Vélemények
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.